slalom

Vi låg inte bara på sofflocket hos svärföräldrarna, nejdå, Johan lockade med mig ut i skidbacken en dag. Första gången jag åkte slalom på 6 (!!) år, men det sitter i ryggraden och jag kunde åka hem utan felskär, fall och blåmärken. Vi konstaterade att jag nog hade passat bäst som störtloppsåkare eller superG, det susar tydligen till sen är jag nere, I like it fast.
 
En härlig dag som kändes i kroppen dagen efter, (och HUR mysigt är det inte att åka lift ihop med the love of your life? ♥)
 
 
 
 

sista gymmet 2012

För att stilla samvetet som säkerligen kommer dyka upp framåt 22 ikväll (efter 3-rätters och diverse drickor) så körde jag ett maffigt pass på gymmet i förmiddags. Det sista för i år, sen kan jag lägga 2012 bakom mig som ett av mina bästa träningsår in my life, inte illa pinkat av en trähäst.
 
Idag körde jag och Ida ihop, vi köttade mage!
 
10 min cardio (eftersom jag körde 45 min intensiv cykel igår så siktade jag på mer styrka idag och körde därför bara 10 min som uppvärmning)
 
3 min planka (1 min x 3)
3 x 20 russian twist (10 kg)
3 x 20 alternate heel touchers
3 x 12 side bend (12,5 kg)
3 x 12 reverse situp
3 x 20 mountain climber
3 x 30 situp på pilatesboll
3 x 10 sidoplanka med höftlyft
3 x 10 upp och ner med fötterna, benen i 90 grader (vad kan det heta Ida? haha)
 
Nu tar jag nyårsafton och imorgon startar jag 2013 med ny energi, motivation och lust till att göra nästa år ännu bättre, who is with me??
 
skiathos -12
 

konditionssöndag

Idag var jag svettsugen så jag, Alex och Jossan satte oss på varsin hård cykelsadel och cyklade häcken av oss i 45 minuter. Anne-Lee har dom absolut bästa cykelpassen och hennes musik får mig att glömma bort hur jävla ont det gör i rumpan, bra betyg!