söndagsträningen.

Idag intog jag ett relativt tomt gym strax efter halv två, vet inte om det var brakfrukosten eller kärleksmumsen innan träningen som gjorde att benen pinnade på oväntat bra (med tanke på seg söndag). ÄLSKAR att svettas så det droppar från hakan, det peppar mig bara ännu mer.
 
25 min cardio
 
3 x 10 bicep curls (6kg)
3 x 10 front raises (5 kg)
3 x 10 dumbbell row kickback (6 kg)
 
3 x 1 min plankan
3 x 20 russian twist med medicinboll (7 kg)
 
Styrketräningen körde jag som ett litet cirkelpass utan några längre pauser mellan seten, bara att köra, effektivt gillar jag bäst.
 
När jag kom hem tänkte jag ta lite mått, mest för min egen skull för att se, har skrivit ner dom i iphonen, ska jag publicera? Hmm, ja vi får se.
 

lördagar är väl den bästa dagen....

... för en comeback? Men förvänta er inte 3 inlägg om dagen där jag bajsar ut meningslösa inlägg om mig själv för att göra er nyfikna själar tillfredsställda, been there done that. Nej, nu ska jag boosta mig själv till diciplinen gällande träning och hälsosamt levern som jag hade innan semestern, detta genom en blogg där jag själv kan följa framsteg och peppa mig själv dom dagar det känns tungt. Ja, träningsinläggen är DET ENDA jag saknar med bloggandet.
 
Så jag kommer börja lite i smyg, i tystnad, så får vi se när jag är redo för den hårda, tuffa, öppna bloggvärlden.
 
ps. JA jag är för lat för att fixa en egen design så jag lånade den enklaste jag kunde hitta, då får ni stå ut med lite smygreklam, sorry.