valborg

Senaste dagarna har jag, som ni kanske märkt, känt mig lite less på träning, jag tror all galen hets som pågår överallt gör mig anti istället för peppi vilket är jättesurt för jag älskar att träna. Well, idag snörade jag, motvilligt, på mig löparskorna och tog mig runt min 5 kilometare, med nöd och näppe.
 
 
Jag fick också dagens 130 squats ur världen, körde 65 innan löpet och 65 efter, done and done. Imorgon är det maj och då hoppas jag också att min träningsmotivation kan komma tillbaka.

ny dag, ny vecka, nya möjligheter

Vart lite off i helgen, både här och vad gäller träning. Vet inte om jag bara vart mätt på allt vad träning heter eller om vädret gjort att jag hellre vistas ute än inne på gymmet. I lördag spontanåkte jag i alla fall till Uddevalla för att se Js bortamatch och för att träffa svärfamiljen, något jag ångrade en sekund när vi satt under paraflaxet för att undkomma hagelstormen och för att slippa se säsongens första förlust, men att träffa familjen och att se Js leende efter matchen, när han såg att vi alla var där fick mig att glömma blöt rumpa och kalla tår.
 
Igår sken solen så då tog jag först en promenad med en sargad J och sen en längre promme med Alex, det fick liksom bli helgens aktivitet, så skönt! Hoppas ni andra hållt igång, precis så som ni själva vill!