Im alive

Istället för 1 vilodag förra veckan har jag "vilat" ända fram till idag, både på grund av omotivation och pissedåligt väder (kanske hänger ihop?) Men idag när jag stämplade ut så sken solen och då kunde jag inte ligga på sofflocket. 8 km blev det till slut, min favoritrunda.
 
 
Sen jag gick förra veckan har sommaren spytt över sverige och gjort allt grönt, blått och gult, HELT fantastiskt. Jag måste sett ut som en dåre när jag gick och tog djupa andetag för att få in all härlig luft och känna alla gräs/träd/blom-dofter.

så mycket annat

Jag kanske ska börja fylla den här bloggen med annat än fysisk hälsa? För den varan är det brist på just nu. Jag har fullt upp med att vara hög på sommaren! Eller ja, fysisk är jag ju ändå, långa promenader i solnedgången är lite mer min vår/sommarmelodi. Idag har jag i allafall knölat på mig mina nya (tighta) vita jeans, återigen en liten påminnelse om dom där 100-tals squatsen jag gör varje dag, men dom är sjukt snygga, ännu snyggare med liite booty. Och till jeansen kör jag espadrillos, bästa smygarskorna har jag konstaterat.
 
Hej fredag och hoppas ni mår finemang vänner ♥
 

lite mat

Då träningen tryter lite denna veckan på grund av övertidsjobb och andra måsten så kan jag ju slänga in ett litet matinlägg, för äter, det gör jag ju ändå. I måndags knackade Linas matkasse på dörren och vi slängde ihop första rätten direkt. Ugnsstekt kyckling med steakhouse gingersauce och ris, var grääääsligt gott! Jag färglade även min tallrik ytterligare men massa broccoli och grönsallad.
 
 
Såsen innehöll hackad rödlök, hackad tomat, vitlök, tomatpuré, krossade tomater på burk och soya, alltså ingen grädde eller annat lite flötigare, men den var hur god som helst ändå.