Im alive

Istället för 1 vilodag förra veckan har jag "vilat" ända fram till idag, både på grund av omotivation och pissedåligt väder (kanske hänger ihop?) Men idag när jag stämplade ut så sken solen och då kunde jag inte ligga på sofflocket. 8 km blev det till slut, min favoritrunda.
 
 
Sen jag gick förra veckan har sommaren spytt över sverige och gjort allt grönt, blått och gult, HELT fantastiskt. Jag måste sett ut som en dåre när jag gick och tog djupa andetag för att få in all härlig luft och känna alla gräs/träd/blom-dofter.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag bor också i Jönköping (sen en liten tid tillbaka) och gillar att vara ute o gå...dock rätt trött på Munkis liksom...vilka rundor går du? Behöver verkligen tips på bra och fina rundor här i stan, både längre och kortare. Skulle vara kalas om du kunde tipsa i nåt inlägg, om du vill.

2013-05-23 @ 17:08:04
Postat av: Marre

Jag har varit sjuk så jag har också vilat hela veckan lång och lite till. Men imorgon gäller det, har ett triathlon framför mig som jag ska ta mig igenom, om det så ska ske på bara ren vilja! :)
Trevlig helg, Frida!

2013-05-24 @ 16:45:18
URL: http://maaarree.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: