Second stop

 
 
 
Ni har redan fått se ett gäng med bilder från Koh Lipe, här kommer några till.
 
Koh Lipe då, paradiset på jorden! Jag är skyldig Anna och Emma massa tack för inspo och tips. Men Koh Lipe är verkligen något man måste uppleva själv, det går inte att förklara med bilder och ord. Dagarna gick på repeat, underbara dagar! Strandhäng till solen går ner, pausat mitt på dagen med en lunch i skuggan och en timmes massage i strandkanten. Kvällshäng på någons altan med en kall drink innan det bjöds till middag på stranden på andra sidan ön.
 
Till Koh Lipe tog vi oss från Langkawi, en timme med guppig speadboat och vi var hemma. Allt funkade supersmidigt då vi hade bokat båten hemifrån (vilket man nästan var tvungen att göra, gick inte att köpa på plats i hamnen). I hamnen på Koh Lipe möttes vi av hotellpersonal som körde oss och väskorna, i öns enda bil, till hotellet som låg på andra sidan ön. Man märkte direkt att vi var i Thailand, människorna är dom trevligaste i världen.
 
Jag hade kunnat åka tillbaka till Lipe, gärna redan igår ♥


Kommentarer
Postat av: Lisen

Men åhhh så underbart!

2014-01-15 @ 11:20:56
URL: http://liiseen.webblogg.se
Postat av: Carolina - asslatjejerna

Men vad mysigt!!

2014-01-15 @ 12:13:06
URL: http://asslatjejerna.se
Postat av: Therese

Åh va härligt det ser ut, är sjukt avis!!!!

2014-01-15 @ 23:12:24
URL: http://theresej.blogg.se
Postat av: johanna - tillvaron.se

Sweet. Ser fantastiskt ut. Bara jag i världen tror jag som har sådär minnen från Thailand. Känns som jag måste tillbaka för att omvärdera...

Svar: Ja, Johanna, DU MÅSTE TILLBAKA! Ge det en chans till, åk till guldkornen, slopa Phuket och Krabi, så lovar jag att du inte blir besviken :)
Frida Linnman

2014-01-15 @ 23:42:44
URL: http://tillvaron.se/johanna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: