Third stop

Efter en natt på ett unket hotell på Langkawi tog vi flyget en timme inåt land till Kuala Lumpur. Kan säga att det nästan var chockartat att åka från Koh Lipe (bilfri mini-ö mitt ute i havet) till Kuala Lumpur med skyskrapor och kaosartad biltrafik. 

Sedan länge hade vi bokat (enligt tripadvisor) det lyxigaste hotellet i KL, och ja, det behövde vi inte äta upp. Shangri La, femstjärnigt höghushotell med service utöver det någon av oss var vana vid (är rädd att vi blivit bortskämda nu). Vi önskade ett rum med utsikt och fick ett rum på våning 16 med utsikt över ena Petrona tower och J som nyligen blivit höjdrädd (läs inlägg om Langkawi), vågade knappt gå fram till fönstret. 

Dagarna här spenderade vi i solen vid poolen, ständigt påfyllda vattenkannor, mjuka stora handdukar och svala dopp. När solen gick i åskmoln tog vi en dusch och sen en taxi till Pavilion eller KLCC och shoppade medan det spöregnade och åskade utanför. På kvällarna åt vi middag innan vi slocknade med ännu mer åska och blixtrar utanför våra stora fönster. 


Utflykt till china town, krimskrams gata upp och gata ner, men vi prutade och fyndade en delDet laddades för kinesiskt nyår i varje köpcenter

Frukostbuffén var något utöver det normala, man blev mätt bara genom att gå runt bland alla stationer

Vi tjejer tog en piff-eftermiddag när vi gjorde naglarna och förlängde fransarna, kostade ca 400 för allt

ShoeshopppingKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: