Nighty night

Ikväll och inatt är jag barnvakt, lillebror snarkar dock sen kl 19 och pappa har inte kanal 9 så istället för Big Brother tänkte jag knoppa. IMORGON ÄR DET FREDAG, jag och F har fått uppdraget (eller tagit på oss uppdraget med glädje) att julpynta kontoret, så idag har vi shoppat gran och diverse pynt, happy friday säger jag bara. 


I helgen ska jag julpyssla lite hemma också, hyacinterna har dock åkt in redan, som jag längtar till dom slår ut!

rea

Precis som förra året kör dom flesta lite smårea på sommargrejs nu mitt i vintern. Trots att jag har köpestopp (NYC calling) så kunde jag ändå inte motstå tre grejer från h&m när Anna tipsat om en bikini. Så en bikinitopp, ett par svarta shorts och en kaftan rikare.
 
 
Igår pausade jag träningen men idag ska jag köra yoga, ska bli galet skönt efter en rätt pissig start på veckan. Hej solhälsningar och nedåtgående hundar.
 

Saffransbullar

En lång, kylig och solig promenad med inslag av utfall och zombievapen (dont ask) gjorde både mig och J sugna på fika. Jag slängde ihop saffransbullar, halva satsen med vanilj/blåbärsfyllning och andra halvan med vaniljfyllning. När jag ändå höll på gjorde jag en brownie med fudge.