Snorig tisdag
Efter typ 20 minuters sömn inatt (kommer aldrig till ro när jag vet att J är ute på vägarna) har jag haft en sjukt lång dag, var ju ingen idé att somna när han väl kom hem strax efter 06, suck. Inte nog med det så har snoriga kollegor delat med sig av sina baciller så jag har snorat och nyst hela dagen, danke schööön. 

Med tanke på snorandet kanske det inte var mitt bästa val att köra ett pass CX efter jobbet, men det var skönt att ha det gjort, imorgon får det dock bli vila. Tänker byta ut body pump och gym mot after noon tea som det ser ut nu, mysigt ju, och bra för lille kroppen och knoppen.

MondayfunVi kan ju iaf konstatera att fotboll inte alltid är rättvist. Jag hade goa tjejer hos mig ikväll för fotboll som sen blev Big Brother som sen blev Paradise Hotel som sen blev skitsnack. Tur att vi har varandra när killarna är i andra delen av landet, nu räknar vi ner till vår tjejfest om ett par veckor, woop!

Måndag annars, måndags-cx och en snabb PW i kvällssolen (istället för instängd spinning), känns skönt att lägga mig nu, ladda för ny dag, mer jobb och skön träning!

GräsänkaI morse åkte J norrut, nervig bortamatch imorgon. När jag hade skjutsat honom till samlingen åkte jag och tog en pw (som blev löpning) runt femman på öxnehaga. Efter det har jag gjort vad jag kan för att hålla mig sysselsatt, bland annat så har jag bakat lussebullar och saffransbullar. What?!

På tal om inget så konstaterade jag förut att det idag är elva dagar sen jag sist drack läsk. Jag och J har en deal, att inte dricka läsk förrän vi åker på semester, en utmaning helt klart, men känner redan vilken skillnad det är! Idag känner jag inte ett minsta sug till coca cola, inte ens till kebaben jag tryckte i mig förut, lika gott med ett glas iskallt vatten. Klapp på axeln.