Soffläge

Efter lunch idag gick jag hem från jobbet, halsen is killing me. Hem, soppa och soffa. Jag tog med mig lite jobb hem, närmare bestämt 84 ansökningar som kommit in gällande mitt mamma-vik, dags att börja läsa och sålla.


Efter maten mixade jag ihop en smoothie av banan, apelsin, nektarin, blåbär och ingefära (a och o för en förkylning).

Och hallå.... Vecka 30(!!!!) nu, kommer nog en update om det sen.

Hejdå helgen

Hotellnatt i Sthlm innebar halsont från hvetet, det var först när jag skulle checka ut som jag hittade värmeregleringen, snark. Men utbildningen igår var bra och frukosten idag ljuvlig. Hjälpte väl inte halsen att vi åkte direkt från Sthlm till kalla Kinnarps arena för match. 

Men nu ska jag sova, imorgon är det vardag igen, två månader kvar på jobbet, sick!

Vår vagnNu är den här, väntar på sin kommande dyrbara last! 

Det blev alltså en Bugaboo Buffalo, och vi kunde nog inte varit nöjdare so far, för hur snygg är den inte!? Vi velade mellan Bugga och Emmaljunga Viking men magkänslan sa Bugga så det fick det bli. 

Vi beställde på babyplus.nl där den kostar ett par tusenlappar mindre än via svenska sidor/butiker, leveransen tog tre veckor och en dag och man har samma garanti som om man köper den här hemma (3 år). Så tips tips tips - babyplus.nl. Dom hade dessutom skickat med mjukaste goaste mjukiskaninen som spelar musik, den packade J ner i vagnen igår, i väntan på riktig människa. 

Tänk att VÅR bebis snart ligger där och snusar (och skriker), som vi längtar!

Nu ska jag och kompisJ åka och hämta hem en annan bebis, en ny katt till familjen (ja vi trodde ju Cilla var borta), en tjejkatt, får hoppas det går bra med våra kottar.