Out alone

Idag var päronen ute första gången UTAN BEBIS! Say whaaaat! Mormorn till barnet kom, med nöje, och tog hand om lilleman medan vi åkte en sväng till Ikea. Vi skulle köpt ett nytt matbord men det var lite väl stort för vår lilla pärla, optimister som vi är. Men Ikea är ju Ikea så vi kom hem med en del pryttlar ändå. 

När vi kom hem sov lilleman som en stock hos mormorn.Denna fick jag när jag frågade mamma om hur det gick, vår goa lilla solstråle hade inga problem att vara utan oss.

Kompisar!


Alltså ni ser ju vilket radarpar! Elis "nonchalant" Linnman och sötEira som såklart blev ledsen när Elis inte ville kramas. Tror kompishänget blir lite roligare och givande om ett tag! Jag tyckte dock det var kul att catcha up med Fridis, snacka bebismagar, bajs och förlossningar, livet nu!

Jag överlevde min första jobbkväll idag iaf, men galet vad man saknar liten! Jag är numer inte hel utan honom typ på mig. Nu ska jag ta en snabbdusch medan lilleman sover klart sen kommer jag inte släppa honom på ett bra tag.

Sunday funday
Igår kom vi hem från Dalsland, vi åkte och överraskade Js päron, första stora lilla utflykten med övernattning nån annanstans. Det gick fint, såg knappt mitt barn på ett dygn. Idag avrundade vi denna familjehögtid med söndagsfika hos min farmor, slirade dit i snöblasket med våran buffel, den klarade snötestet.

Imorgon ska vi jobba, båda två, hör och häpna! J kör dagsjobbet och jag tar kvällspasset, ih! Medan J kör sitt ska jag hänga med Frida (fridaasp.spotlife.se) och hennes Eira, jag och lilleman ser fram emot att träffa lilla E! Och ni hör väl hur bra Elis och Eira låter, radarpar redan!

Nu ropar godispåsen från hemmakväll, hej!