Hello monday


Vecka 21 nu för vårt lilla hallon. Dagarna susar förbi, helt crazy. Nu ska den tjocka på sig till ca 360 gram denna veckan och växa till sig lite på längden. Det är ett galet hallon, ständigt buffande och knackande. Igår och idag på jobbet satt jag och bara kollade på hur magen petades åt alla håll och kanter, overkligt att det är VÅR bebis som gör det. Nu kan den känna smärta så J tycker inte jag ska peta så mycket på magen längre, redan en överbeskyddande pappa.

Nu ska jag packa in mig i bilen, hämta S och köra mot Borås, bortamatch för killarna men nära för oss att åka så vi kör dit och hejar, alltid kul att träffa tjejerna, fotbollen är bara en ursäkt för att få ses oftare. Men först - dagens jordgubbar!

Hej söndagIdag är det träningsmorgon igen för J (tacka vetja lediga dagar) , men det hindrar inte mig från brakfrukost, så smarrigt. 

Jag ska spendera dagen med häng med vän och söndagschill. Två arbetsveckor kvar till semester, kämpa!

Promenad

Idag åkte jag med J till träningen och så gick jag dom 7 km som det är hem igen. Lång, backig, solig och riktigt skön promenad. Så skönt att ha energin, även om farten ligger lite efter. 


Nu väntar jag på min man sen ska vi härja en sväng på maxi, förhoppningsvis har som flesta fredags/löneshopparna redan gjort sitt.