Frukost med en twist

Igår var J iväg hela dagen så jag hade bokat frulle med fina vänner. Mitt i tuggandet ringer det på dörren och utanför står min sköna böna från Stockholm. Hon hade, tillsammans med Jossan och min J planerat kvalledygn hos mig. Jag exploderar av kärlek till mina vänner.


Ungefär en timme innan det ringde på dörren.

View

Efter morgonyoga och långpromenad började jag städa hemma. Slutade i lite ommöblering i vardagsrummet, mindre tv-utsikt och mer sjö-utsikt. 
Nu väntar jag på J som var i Degerfors och spelat match, han skulle stanna nu och köpa pizza på vårt favoritpizzaplace. Hej lördag!

Luften går ur mig

Istället för att bli piggare av våren är min energi = noll, kanske kan bero på att det är nu jag har som mest att göra på jobbet, nonstop hela dagarna ja. Igår efter jobbet var jag dock sjukt sugen på en lång prommis så jag var ute i en timme och gick min favoritrunda.

Hej Jönköping, I Love you 

Gymmet sackar efter lite just nu, både för att releaserna som är nu har vi kört sen innan jul (!!) lite uttjatade, plus att det lockar lite mer med utemotion nu när det är vår. Ska försöka få till löpningen lite mer nu framöver.

Ikväll blir det dock ingenting för HV spelar hemma, hockeyjobb och förhoppningsvis en vinst till, heja!