GodmorgonJag var skeptisk innan men alltså, amning, woop! Här sitter jag och kan göra mitt barn mätt (läs. matkoma-mätt) via min patte, freakkin amazing. Sen att han gärna vill äta dygnet runt är en annan femma (aj) men världsmysigt.

Idag ska vi tillbaka till BB på koll, och ikväll när pappa J börjar träna igen (damn you fotboll) så ska jag skriva lite mer här om hur vårat liv fick en helt ny mening.

Peace and Love 

Vecka 42

Trodde ärligt talat att jag skulle "slippa" lägga upp ett vecka-42-inlägg, men men, jag kan ju inte sluta nu när jag vart så duktig hela graviditeten. Men jag vågar lova att hallonet är ute nästa gång det skulle vara dags för vecko-update!
Vecka 42 då, fyrtiotvå!? Helt sinnes! Bebisen ligger som den ska, huvud ner, fixerad, nedsjunken, tappen är "mjuk och mogen" och enligt BM förra veckan var jag då redan öppen ca 2 cm. Men hallonet är visst en envis och stönig (seg och tjurig på dalsländska) bebis och trivs fint där inne i magen. 

Både jag och J väntar, längtar och tjatar på hen, inte ett gott tecken att vi redan använder oss av mutor va? Hur ska det sluta? Men nu börjar man ändå se ljuset litegrann, den får ju faktiskt inte ligga där inne hur länge som helst utan att bli vräkt till slut som tur är. Imorgon ska jag till barnmorskan igen, ny undersökning.