Nya tider

Vissa kör på maskeradfest all in idag och andra tvättar bebiskläder. Jag hör till alternativ 2. Nu är hallonets alla kläder tvättade. Insett nu hur mkt vi har, tack vare familj som delat med sig kommer bebisen knappast behöva gå naken, ja för sen har vi ju allt som vi själva köpt också.


Nu blir det soffläge och film. Imorgon spelar J säsongens sista match, skönt att kunna åka dit utan att behöva vara mer nervös än vanligt. Känns skönt att det tar slut nu så vi båda kan fokusera på whats coming. Livet!MammaledigNu är den här Linnman mammaledig på typ obestämd tid. En aning overkligt men så himla skönt! Nu ser jag fram emot några dagar som jag kan vila, boa, ladda och njuta av lite ensamtid innan bebisen är redo att joina mig och sin pappa. Skulle hen vilja komma ut imorgon så välkomnar vi den självklart med öppna öppna armar, vi längtar så mycket <3

Torsdag

Idag jobbade jag min näst sista dag, crazy bananas! Imorgon jobbar jag dessutom bara till 10 (halvdag inom kommunen pga allhelgona så halv halvdag, helt okej för mig). Jag och mamma ska nog åka och kriga på Gekås efter jobbet imorgon, det sägs ju finnas mycket bra babystuff där, annars kan man ju alltid fylla på fryspåsförrådet. Får se om det blir Gekås-förlossning med Ola-Conny eller om bebisen blir skrämd och kryper extra långt upp i magen.

Idag var jag hos barnmorskan. Snabbaste besöket. Läget, vägning, mätning av mage och lyssning på hjärtat. Nu är hen helt fixerad så den är på väg åt rätt håll, känns skönt! Nu ligger jag på sofflocket, stödstrumpor på och fötter i högläge. Måste ladda batterierna inför kvällens hockeyjobb.