TT - trött tisdag

Det här med att "skola in" någon i sitt jobb, det tar på krafterna. Gör jag så mycket? Tydligen. Nu känns det på nåt sätt ännu skönare att snart få gå hem och slippa tänka på jobbet i minst 14 månader. Och ja, jag VET att man inte är ledig men jag kan ägna mina dagar till betydligt roligare och mer givande saker.

Idag har dessutom min J börjat jobba heltid efter tre år i skolbänken och ett lite längre sommarlov. För första gången under våra åtta (snart nio, herreGUD) år tillsammans ska vi känna på livet som heltids-arbetande båda två. Jag räknar så smått med ett förfallet hem, möglig diskhög och dammråttor stora som mount everest, men det kanske bara är farhågor och om en månad är det ju jag som håller låda på hemmaplan (about time!)


Nu - kvälle.

Vecka 34

Vecka 34 och nu är det max 8 veckor kvar till nedsläpp, sjukt unreal! Bebisen ligger nu och väger nu från 2.18-2.35 kg och måttar ca 44 cm, nu finns det inte överdrivet mkt plats för liten i magen, det känns. Det lilla immunförsvaret ska kunna bekämpa lätta infektioner vid det här laget, ballt!

Jag stavas: tung tung tung. Ont i ryggen varje dag. Idag har jag dessutom stått och gått mycket så mina fötter gör bajsont, fick nog nog att inse att gymkortet nog inte kommer användas på ett tag så det har jag fryst nu. På tal om att frysa (typ) är det något jag saknar att göra, hör dom här hemska värmesvallningarna till? Blir ju lökig i tid och otid!? MEN jag ska inte klaga, jag mår toppen annars och älskar preggo-livet. 

Idag började min vikarie så nu ska vi gå brevid varandra i en månad innan jag säger tack och hej för ett tag. Känns skönt med en ordentlig överlämning.

Sunny SundayIdag tyckte vi, och halva Jönnet, att Dummemosse var en bra idé. Var ljuvligt! Vi insåg dock att vi är lite natur-rookies, ingen ryggsäck, ingen fika, ingen termos, inga grillkorvar och ingen kikare. Nästa gång! 

Nu kommer jag väl ha en smärtsam kväll i rygg och höfter, men värt. 

Nehe skruva ihop bebissäng kanske? Ändå vecka 34 idag, 4-8 veckor kvar, woop!