Lördag

Shit, idag var det ju typ vår ute! Ja iaf mer vår än dom senaste dagarna iaf. Blev dock varmt med promenad till Holmgrens, kom på halvvägs att jag glömt ta på mig deo idag, fräsch morsi. 

När J hade kickat boll och spelat innebandy med kids gick vi en svängom och kikade på lite bil. Men det är ju en djungel, hade vart lättare om det bara fanns en eller två att välja på. Jaja lite klokare blev vi väl kanske. Sen firade vi helg med goa burgers på vår kvartershamburgerrestaurang, Ellan skötte sig exemplariskt, världens duktigaste kille! 

Me Me Me
I morse när Ellan ville upp 06 var jag inte ens lite trött, det måste betyda att jag sovit gött inatt? J var hemma strax efter 24 men det kommer jag inte ens ihåg, och då sov jag med pojk på bröstet (det enda som passade igårkväll för febrig liten pojk). Jag sov så gott! En matning mitt i natten och en precis innan han ville gå upp. Vid 08.15 la vi oss igen, sov till 09.45, ahhhhhh! Och idag är Elis precis samma gamla goa och glada (och svala) lilla kille som innan sprutor. Det kan bli en riktigt bra lördag idag kompisar!

Kollar på kungens 70-årsdag på fyran nu, såg precis när prinsessan Sofia entrade kyrkan, en vecka efter att ha fött barn, maj gad vad snygg säger jag bara! Men jag tänker också på hur jag kände mig efter en vecka, jag hade aldrig pallat att klä på mig finaste outfiten och firat en kung. Så sjukt, man vet att hon, högst troligt, sportar megabinda under finklänningen och kanske pinas av Dolly Parton-pattar med dubbla skydd för att slippa läcka igenom där bland hela världens kungligheter. Kontraster kompisar, kontraster.

Tjipp!

Elis och EiraIdag tog vi massa fina bilder på radarparet Elis och Eira, hur goa ungar?! Likadana tröjor och mössor (fast i olika färger), supersöta. Har massa fler bilder som jag tänkte visa men detta får bli en sneak innan jag gått igenom alla. 

När Aspen och Eiris gick hem somnade Elis på stört, så trött, både av vaccinationen och av dålig sömn innan idag, så, det slutade med att pojken sov i ca 4 timmar, med två avbrott för bajs och mat. Sen vaknade han som en helt ny bebis och vi har haft mysigaste fredagskvällen han och jag (J har spelat match i Oskarshamn). Nu sover han och jag ska passa på jag med, får hoppas att J, även kallad mr stökig, inte stimmar för mkt inatt när han kommer hem, i need my sleep!

Imorgon efter Js träning ska han vara med på nåt sponsorevenemang på Holmgrens så jag och Ellan tar promenaden upp dit lagom till J är klar så vi kan klämma på lite bil när vi ändå har anledning att hänga i en bilhall. 

Well well, godnatt! 


Kärlek <3