Elis och Eira

Jag vet att ni säkert tycker att jag spammar med bilder på radarparet Elis och Eira, men HOW CAN I NOT? Dom kan vara sötaste bebisarna alive. Så sjukt roliga att ta kort på också. Och ni ser väl kärleken, den sprudlar!!

Efter denna lilla shoot kom kompisarna för fikadejt i gräset, Lisa (aka. Bullmamman i gruppen) hade bakat en stor peanut butter cup, ahhhh! Well, det kommer mer imorgon, nu ska denna mamman sova efter en riktigt toppad dag.

Tjing!

Späckat

Onsdag, denna dagen ska vi maxa!

- häng med mammor och bebisar i park. Vi ska försöka föreviga 8 crazy ungar på en och samma bild, önska oss lycka till!

- häng med mamma och bebis som är något färskare än Elis, juli-bebis. Ska bli så himla kul att träffa dom.

- BIODEJT!! Jag, Asp och eventuellt Johansson ska på bio. Vi ska se bad moms (passande nog) och äta sjukt mycket godis.

Men, nu ska jag passa på att sova medan Elis kör sitt morgonnap. Tjing!

En miniElis och en miniEira på en mammabarnträff för lääängesen, så gulliga!

En måndag, bara vi två

Startat veckan bättre än så här? Dont think so. Bara varit han och jag idag. Vi har sovit, lekt, tvättat, gått runt sjön, sovit och ätit. Livets dag!

Nu har jag bokat in mig på besök hos en av förskolorna som vi tänker oss som alternativ till Elis. Så om två veckor ska jag dit och inspektera, peppra med frågor och känna av läget. Tror jag kommer känna rätt snabbt om det känns bra. Ska se om det går att göra samma sak på dom andra två som vi har. Den fjärde som vi redan står i kö på har jag besökt många gånger så den känns safe, men lååång kö, så lika bra att se sig om efter alternativ.

Känns ångestladdat det här med förskola, fy. Tål inte tanken av att någon ska umgås mer med mitt barn än vad jag ska. Jag vill alltid vara med Elis, alltid! Men samtidigt vill jag ju jobba, och jag vet att han kommer må bra av stimulansen (även om proffsen menar att behovet inte finns förrän vid tre års ålder, vilket gör mig ännu mer deppig). Det kommer bli bra, det måste bli bra.