En måndag, bara vi två

Startat veckan bättre än så här? Dont think so. Bara varit han och jag idag. Vi har sovit, lekt, tvättat, gått runt sjön, sovit och ätit. Livets dag!

Nu har jag bokat in mig på besök hos en av förskolorna som vi tänker oss som alternativ till Elis. Så om två veckor ska jag dit och inspektera, peppra med frågor och känna av läget. Tror jag kommer känna rätt snabbt om det känns bra. Ska se om det går att göra samma sak på dom andra två som vi har. Den fjärde som vi redan står i kö på har jag besökt många gånger så den känns safe, men lååång kö, så lika bra att se sig om efter alternativ.

Känns ångestladdat det här med förskola, fy. Tål inte tanken av att någon ska umgås mer med mitt barn än vad jag ska. Jag vill alltid vara med Elis, alltid! Men samtidigt vill jag ju jobba, och jag vet att han kommer må bra av stimulansen (även om proffsen menar att behovet inte finns förrän vid tre års ålder, vilket gör mig ännu mer deppig). Det kommer bli bra, det måste bli bra.Kommentarer
Postat av: Lollo

Han kan komma till mig och mitt kneg 😉😘

Svar: VAAAAR? 😍😍😍
Frida Linnman

2016-08-29 @ 20:26:08
Postat av: Åsa Rindstål

Perfekt start på veckan!
Föris - supermycket ångest men efter mycket om och men vänjer man sig litegrann med tanken .. Och när man ser hur kul dom har det när man smyger in vid hämtning så blir man rätt rörd och lugn :)

Svar: Tack för pepp! Jag tror det blir bra, men jag behöver nog fyra-fem månader för att preppa haha.
Frida Linnman

2016-08-30 @ 06:08:23
URL: http://asalinnea.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: