Monday

Det blev ju inte en jättefjompig dag direkt, den blev rätt toppen! Jag och Ellan har varit ute i solen i fem timmar. Promenad, sopplurre, promenix nr två (mer en strospromenad) och sen varm choklad-häng på bryggan. Ellan sköter sig som vanligt, fast han tycker inte det är superlattjo att ligga i vagnen när han är vaken, då får man höra att han är vaken. 

Det känns som vi nog ska kunna överleva tiden som kommer, mammaledighet we love. Nu har jag och lilleman tagit ett nap och vi väntar på pappa J, så fort han kommer ska jag åka och handla på maxi, myz!

HälsaDetta har jag nyss upptäckt (lite sist på bollen kanske), i Apple-appen Hälsa, som alla iPhones har, registreras all rörelse man gör*. Tog fram diagram över senaste året och det kändes gött att kurvan är på väg uppåt igen efter dippen innan, under och efter barnafödande. Lär ju inte bli mindre movement på Linnman nu när det blir vår.

* tar det inte på pricken men en bra översikt på hur man rör sig på en dag är det ju i alla fall.

Skottdag


Idag ska jag fria till J, för det är ju skottdagen, dagen då tjejerna friar till killarna! Näääää skoja, det kommer inte hända i vår lilla familj i alla fall, traditionell som man är.

Vi har startade dagen alldeles för tidigt men efter lite mys i sängen så somnade vi om, skööönt! Nu ska vi ut i solen och träffa kompisar.

Tjillevippen!