The survival of the fittestOm en liten stund ska jag hoppa ur mjukisarna och i träningsbraxorna och köra veckans sprint 30 min, idag får jag även sällis av Aspen. Ska bli najz att svettas en sväng ihop, hänga lite utan bebisar, snacka lite skit och dö lite tillsammans på varsin cykel, sunday delux hör ni ju. Jag har laddat upp med ost, kex och choklad, woop!

Sunday fundayHär ligger vi och ligger, han somnade på två röda nyss när jag ställde mig upp och gungade lite. Det är jobbigt att morgonmysa, morgonbajsa och morgongymma. Eller så är det gårdagen som gör sig påmind, varför sova när man har massa roliga besök? Han sov i alla fall gott inatt, 00-05.30 och sen igen till 08.30, tack lilleman.

Jag har funderat lite, jag trodde liksom (naivt tydligen) att om jag nu ammar så gör jag det och att jag skulle slippa åsikter om HUR jag väljer att amma, men åsikter kommer väl alltid antar jag. Bara för att jag väljer att inte vänja E vid mysamning (dvs. tröst när han egentligen är trött eller som "nåt att sova på", det finns ju så många andra sätt att trösta på menar jag, E blir lugn när vi sjunger och dansar lite med honom till exempel) så betyder inte det att han inte får mys, närhet, trygghet och kärlek, det är det absolut dummaste jag hört, tryggheten sitter inte i min bröstvårta, det behöver jag nog inte vara professor för att veta. Jag förstår och respekterar hur/vad andra gör och jag hoppas att andra gör samma gentemot mig. Som min kloka och fina vän Anna skrev till mig igår: JAG är den bästa mamman till MITT barn. 


Nu ska jag fortsätta ladda upp min bebis med kärlek via mina hjärtslag och ha söndagsmys så fort J kommer hem från träningen. Tjipp!

Boom

Det här med att inte kunna vara spontan när man fått barn? Det går! Har man bara någon hemma (läs. J) och inte tänkt vara borta längre än vad bebis står sig (alternativt sparat mjölk) så går det fint. Idag pinnade jag ner till gymmet efter fikabesök och eftermiddagsmat för E.
Uppvärmning i 10 min på crossen (svettish!)
2 x 12 bakåtspark i kabelmaskin
2 x 12 sidospark i kabelmaskin
2 x 12 bicepcurls i kabelmaskin
2 x 12 axelpress i kabelmaskin
2 x 12 triceppress i kabelmaskin
2 x 12 annan tricep/ryggvariant i kabelmaskin 
4 x 30 sek plankan
2 x 12 squats på två stepbrädor med kettlebell mellan
2 x 12 stående sidocrunch med kettlebell
4 x 12 inre lårpress (maskin)
4 x 12 ryggpress (maskin)

Ja, när man då jobbar med att vara effektiv så blir det en omgång mindre på det mesta, men sjukt svettigt ändå och gött i både rumpa och armar.

Nu blir det bästishäng med pizza och godis!