Zömnig söndag

Nu är vi på väg hem igen efter lite sista-minuten-shopping. Är inte avis på våra kompisar som har en 5-6 timmars tur hem till skillnad från vår på 1,5.

Så, hem till vardagen igen, jobb och träningar för J och Elis-häng för mig, lajvet. Men bara vardag en vecka, för nästa vecka är J ledig från jobbet, sommarens bästa vecka (om man bortser från träningarna på eftermiddagarna då, snark)!

Känns så skumt att det redan är augusti imorgon, augusti kan ju vara höst om man har otur. Börjar få jobbångest dessutom, eller inte ångest för jobbet men kanske separationsångest. Vill vara med Elis varje dag i resten av mitt liv, typ. Jag VET att dagis är bra för de små men jag kan ändå få ha lite separationsångest okej! Men jag ska framförallt sluta tänka på det ens för det är så lång tid kvar, hela hösten och julen och nyår. Så, tiden ska jag ta till vara på, tid man aldrig får tillbaka.

Livets absolut bästa varelse

Sunny day och vinst, igen

Vann idag igen! Kexchoklad! Alltså egentligen vill jag inte äta det, det är ju gott men äter knappast upp 33 kexchoklader. Men känslan att vinna, my god, som en drog. Well well, kompisar där hemma, ni kommer få smaka.

Vilken ljuvlig dag annars då. Solig, varm och dejlig (som de säger våra norska vänner). Allt har vart tipp topp, ända till killarna spontant köpte biljetter till Man United - Galatasaray och lämnade oss med bebisarna. JAG VILLE MED SE ZLATTE! Men kul för boysen. Bebisarna somnade rätt snabbt i varsin hotellsäng och vi mammor var slitna efter shopping och stros över hela stan. Imorgon har vi lite shopping kvar innan våra kompisar vänder tillbaka mot Norge och vi åker hemåt. J hade fått för sig att hans fotboll sätter igång imorgon men det verkar som det inte är förrän på måndag, trevlig liten upptäckt.

Tjing!

Minivacay

Lajvet på en pinne. Nu ä killarna på casino och kvinnor och barn sover, ja förutom jag, jag ska knoppa nu. Sveintrött.

Puss