Todays

Dagens plus - häng med god vän, tänk vad en stund med skvaller, fika och skitsnack gör för humöret alltså. Vänner är livet!

Dagens minus - det verkar som vi har återgått till "vagga-barnet-till-sömns-i-famnen-stående" igen. Förmodligen nån fas som gör E mer närhetssugen (its always en fas). Hade det inte varit för hans size hade jag inte klagat (myyyysigt!) men min rygg gråter.

Dagens bubblare - jag lämnade in en blankett på banken idag, en kulig blankett som är typ starten på nåt nytt. Det ska jag snart återkomma om, dont you worry!

Hejdå!

Imorgon är det fredag!

Lille pojk sover och en annan passar på att äta lite mellis, mååååste ha mitt mellis för att överleva.

Idag har vi hängt med fina I, promenad runt sjön (vilade muklerna idag från gymmet) och så en liten fika på det, kind of Love it. Sen kan vi även registrera en och en halv timmes lek på golvet, jag och E tävlade i vem som kunde skrika ljusast, tror pojken vann den matchen. Mer intressant än så blir det inte idag. MEN imorgon är det fredag, J är ledig efter jobbet och ja, det är fredag!

Pardon my french

När man ska beställa franska bakverk gör det inget att man failade på franskan i skolan, det enda man behöver kunna är eclait, croissant unt (tyska??) chocolat, sen är du i hamn. Jag fick dessutom med mig en liten blåbärsdröm med nån vaniljkräm. Matmarknad i mitt hjärta! Chicken fajita wrap till lunch från mehiko och då franska små godsaker till kvällsmyset, check. Nu är vi mätta och goa, J har somnat av godsakskoma och jag är nedbäddad och klar. E somnade utan någon som helst protest idag också, värt ett extra litet woop.