Äntligen!Den undre (ord?) postern fick jag ju i födelsedagspresent, i AUGUSTI. Igår köpte jag äntligen en ram och ramade in den. Nu får vi se hur länge det dröjer innan den kommer upp på någon vägg, ge mig två år kanske. Den är ju rätt fin där den står ändå.

Stor kille

Nyfikna på månadens mått och vikt på denna lilla bamsebjörn? Stor nog för att sitta i egen stol vid köksbordet, woop! (Dvs. 8,8 kg och 66 cm, hur much love!?) perfekt nu när han ska få börja smaka på livets goda saker, vi smög igång i morse med några fingrar fil och lite bananmos (alltså tiny tiny lite). Han undrade nog mest varför vi helt plötsligt stoppar fingrarna frivilligt i hans mun, han får ju kämpa så mycket annars med stt dra in dom. 

Hmm dum fråga kanske men, om vi ska ge honom typ morotspuré, ska man värma det? Hej vi är amatörföräldrar yes. På burken står det "värm till önskad värme" ja men vad är önskad värme? 

Nu blir det snart mysig fika med Sarah, Lasse och David, passar på när papporna är lediga lite så dom också får vara med på vårat bebishäng.

Snapshots


Bildbomb från idag. Vart en fullspäckad dag, harre, hunnit med massa göttit. Elis har sportat sina nya djurtights (alltså DÖR sötdöden lite), vi (läs: jag) har ätit fruktsallad och vi (läs: Elis) har gymmat hos våra kompisar Aspen och Eira. Så kul att Elis blir lite blyg och försynt när Eira dyker upp, måste betyda LOOOVE.

Vi lämnade Elis till mormorn en stund och åkte till Ikea för att köpa stol till lilleman, smet in på A6 för att kirra ny telefon till J och köpa smoothie på naked juicebar (whyyyy har det stängt på stan??)

Imorgon är Js sista lediga dag innan nytt jobb, den ska vi nog kunna utnyttja till max. Myz!