Early bird




Alltså faceswap, kan vara roligaste filtret på snap. DÖR!

"DET ÄR BAJS I SOFFAN!" Ja, där har ni en mening jag aldrig trodde skulle yppas här i casa Linnman/Karlefjärd. Men idag hände det. E körde ryggbajs, trots morgontoalett, J har inte riktigt lärt sig att E säger ju till när han är färdig #abarn. Men men, lite frenetiskt skrubbande av soffa är väl ett perfekt sätt att starta dagen på, för J, jag ligger kvar i sängen jag.

Den lilla på bilden slog upp sina blå 05.30, omänskligt. Men men, bara att gilla läget. Solen skiner och SMHI lovar 28 grader idag, förstår att E vill upp och fånga dagen. Men först ska jag sova lite till!

15 min check



Idag tog jag min löpning vidare, 15 min var nästa steg och det fick fint, lite extra flås dock. Hade nog behövt stanna här på 15 min minst en gång till för att inte trötta ut mig själv så det blir tråkigt. Jag har ju liksom inte bråttom. 

Var på sjukan idag innan babysimmet, blev väl inte riktigt som jag tänkt mig och nu vet jag inte riktigt hur det ska bli. MEN jag ska köra på som vanligt, och inte gå runt och tänka för mycket har jag bestämt mig för. Så lite löpning några gånger i veckan gör mig bara gott!

Nu - seeeen middag.

Svettigt



Här sitter en annan och svullar vattenmelon medan barnet sover i vagnen. Man blir sjukt trött av babysim, ja bebisen också, kanske mest bebisen. Men vädret called for vattenmelon i alla fall #sommar.

Måndag idag i alla fall, några roliga plans för veckan kompisar? Vi ska mest preppa inför lördag och Elis namnferre. Mat är beställd men vi ska lösa fikat själva, and you who knows me, jag går gärna all in vad gäller godsaker. Men vi ska såklart hinna göra annat kuligt också. På torsdag ska denna maman ut och äta med kompisar, och UTAN barn, J är avstängd och skadad så istället för fotboll får han hänga med barnet, tror han är rätt nöjd med det. 

Tjipp!