Slut som artist

Jag vill lägga mig under täcket, sova i två veckor. Orkar inte diska, orkar inte plocka upp alla hundra leksaker som ligger överallt. Orkar inte städa upp i badrummet efter kvällsbadet. Orkar inte laga middag. Orkar inte plocka av bordet efter Elis mellis, middag och kvällsmacka. Jag är slut. Hela eftermiddagen och kvällen har jag försökt ha ork till att leka med Elis. Som tur är reder han sig mycket själv. Men när han är grinig och bara ska hänga på mig. Och snoret rinner. En nanny då tack! För Elis skull.

Bra start på dagen blev till riktigt bajsnödigt slut. Ska se om en sväng ute kan ge mig nya krafter. Hoppas.

Hej!

Måndagar! Bara jag som får en kick av måndagar? Känslan av att kunna börja om på ny kula, ny energi och pepp. Oklart om jag kommer känna likadant när jag börjar jobba. Well, passar på att njuta av det nu då. Startat veckan bra i alla fall med häng med vårt mamma/barn-crew. Lika kul (och utmattande) varje gång. Alla små goa barn har blivit så stora och roliga!

På tal om ny vecka, saker som är standard på mig på måndagar:

- sluta äta godis

- träna

- massa promenader

- bra mat

- tandtråda

Lika lönlöst varje vecka. Har redan tryckt i mig tårta och kakor, smörgåstårta, tagit bussen när jag kunnat gå etc. MEN, äsch, det är ju gött. Träna och så kan man göra en annan dag. Typ nästa måndag.

30/10 2016

Lägg datumet på minnet - dagen då Linnman bakade första lasset med lussebullar. Kan vara tidigaste lussebaket, meeeen gött är det. I veckan ska det snöa, och det är mörkt kl 16. Kan man säga vinter nu?

Njutit av "sista" höstdagen då. Kort, snabb promenad i skogen, otåligt barn i vagnen. (Promenad när barnet sover är att föredra med andra ord). Hade hoppats på kossorna som brukar gå där uppe, men det verkar som ko-säsongen är över.