Ett år sen

Böööl! Ett år sen jag stod där med kanonkulan i vädret och poserade framför kameran. Jag är så glad att jag förevigade varje vecka (and more?) jag känner samma känslor nu när jag kollar tillbaka i arkivet här, som jag gjorde då. Pirrig, nervös, rädd som fan, lycka, otålighet etc etc. Tänk att det var Elis, vår Elis som låg där inne och gottade sig. Skrattar åt veckouppdateringarna - "nu väger bebisen snart 3 kg" jo tack, förutom vårt barn som nosar på 4 kg. Men så mycket mer kärlek. (Kan fortfarande inte förstå att jag, Linnman, tryckte ut 4,5 kg ur fiffi? Fyra och ett halvt kilo, ur mutti!?)

Jag har bara bra minnen från graviditeten. Jag mådde så bra, visst, ont i fötter och sömnlösa nätter, men jag har nog aldrig varit så belåten med livet. Ja, om man nu tänker pre Elis. Post Elis är ju livet ett annat. Bättre än vad jag kunnat föreställa mig. Klyschigt men sant!

Jag längtar till (om) vi får uppleva det en gång till. Räknar inte med samma resa som med Elis för jag tror inte att någon graviditet är den andra lik. Men det är ju lite spännande också. Blir det liksom nåt nytt även fast det är andra barnet.

Långt inlägg, men shit, en graviditet, en förlossning och ett barn, det kan man nog skriva hur mycket som helst om.Kommentarer
Postat av: Pillanlilla

Jag kikar ofta på mina bilder med & fattar det knappt att man vart där å att man har han här nu?!😘! Älskade oxå min preggomage & graviditet fast jag mådde dåligt 😍

Svar: Så skönt Pillie! Du var fin 😘😘
Frida Linnman

2016-10-13 @ 23:08:13
Postat av: Krister

De allra flesta mammor VILL vara hemma och de
bestämmer först ur sitt eget intresse och sen får
mannen ta det som blir kvar. Det är KVINNAN
som är problemet och som skall påverkas och
inte se mannen som problemet. Det kom redan
regeringens utredare fram till 2006, vilket var
Karl-Petter Thorwaldsson. Thorwaldsson utredde
på Perssons uppdrag föräldraförsäkringen och är
nu LO:s ordförande.

Svar: Det behöver ju inte vara någon som är problemet? Alla familjer gör det som passar deras situation bäst. Och så kan man bara acceptera att alla gör olika. Jag respekterar andras val och hoppas väl, naivt, att folk respekterar våra. Tack och hej :)
Frida Linnman

2017-01-19 @ 13:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: