Yesterdays

Några anledningar till varför gårdagen var en riktig skitdag. Ja vi kör en lista till, är på listhumör.

1. Min son får nog pris som den klängigaste atm. Kunde inte göra ett jota hemma igår.

2. Fick inte plats på bussen pga. två tjurgubbar som vägrade samarbeta med en stackars mamma. Fuck you sa jag innan jag gick av. Typ. Well, mina fikaplaner med kompisar gick i stöpet. Tack gubbjvlar.

3. Blåste storm vilket gjorde Elis totalt livrädd, han satt i vagnen, som höll på att blåsa bort, och gallskrek, inte av glädje.

4. Fick stresseksem när jag skyndade mellan babysim och hockeyjobb.

5. Min mobil dog under matchen och jag hade inga kontanter vilket innebar att jag inte kunde köpa bussbiljett hem vilket i sin tur innebar att jag snällt fick gå hem, i storm. Fast jag gick inte, jag sprang, i jeans.

6. Jag lagade en äcklig köttfärssås i onsdags som jag skulle äta till lunch igår, den åkte i sopen.

MEN, det var succé på babysimmet, Elis flöt runt med mig och njöt, satt på madrassen och körde prästens lilla kråka med kompisarna och dök två gånger. Det finns hopp om vattenlivet.

Fredag då, haft en knölig natt så jag ska passa på att sova nu när Elis sover. Har liten städdag idag, i den mån det går. Ikväll ska vi på afterwork hos Elis kompis L som har fyllt år. Bra upplägg!

Pre Elis

Ett par saker jag inte visste för ett år sen att jag skulle (eller inte) göra idag.

- plocka upp tandborstar från toaletten.

- jubla över bebisbajs.

- få ont i magen vid bristen av bebisbajs.

- äta kall lunch oftare än varm.

- dra dåliga vitsar om min tandalösa son och hans tjej.

- inte gå till frisören på åtta månader.

- köpa mer kläder till barnet än till mig själv.

- se på serier som är max 20 min långa (ja, när barnet sover).

- känna festmood och klä upp mig så fort jag bara ska till typ tvättstugan.

- ÄLSKA att storhandla.

And the list goes on.

Morgonstund

Morgonstund har bananpannkaka i mun, eller vad säger man? Någon mer än jag som ändå tycker höstmorgnar är helt ok? Igår när J åkte till jobbet och vi andra två skulle äta frukost stod regnet som spön i backen. Vad passar bättre då än mysfrukost?? Bananpannkaka och tända ljus. Ahhhh. Himmel och pannkaka (höhö). Vi kör nog samma visa idag. Och dom knubbiga benen i en på tok för liten pyjamas, alltså jag vet inte var jag ska ta vägen!? Älskade älskade unge, du och dina chubby ben är MIN/a (och Js såklart), fortfarande ofattbart!

Igår körde vi en lugnare dag. Idag är det lite tvärtom. Vad vi ska hinna med? Eventuellt en promenad sen är det babysim och hockeyjobb. All in. Hade velat gå till lekparken också men sparar nog det till en dag med lite bättre väder.

Filmen igår by the way, så kul! Och fin ändå. Jag var ingen lipig person innan Elis, bara typ gråtit till PS. I Love you och the notebook. Men då instängd för mig själv. Nu gråter jag så fort det dyker upp ett barn. För att inte tala om en förlossning eller ett bröllop (trots att det är långt ifrån min verklighet, snark), hujeda mig. Hade nog kunnat föda barn igen där och då, mitt i salongen. Tänk om jag visste att en så liten person skulle påverka mig så mycket. Jaja, filmtips i alla fall. Försök dock att undvika att sitta framför någon som typ snarkar sig genom hela filmen. Rekommenderar inte att få skrattanfall pga detta mitt i filmens, eventuellt, mest seriösa scen. Story of our lives.

Tjing!