Lång lördag

Herre Jesus. Ett x antal glad cava + en kanna sangria (inte själv då), skojar man inte bort dagen efter när det står småbarnssim på schemat klockan 08. Men Linnman överlevde, pojken var nöjd och solen sken.


Sen har dagen varit lång! Småbarnssim, hemmalek, hockey, SM-guld och nu, sitter på en färja över till Hönö. Varför inte liksom. 

Så fick det bli idag. Imorgon lovad det sol på ön. Happy Valborg!

Jump

Blev inspirerad av en kollega som hade jumpsuit häromdagen, då dammade jag av min gamla. Garderobsfynd. Den är skön!


Idag ska jag nog inviga helgen med bästikompis som är hemma från Kanada plus annan vän. Perfekt! Resten av helgen är ruskigt oklar. Tiden får utvisa.

Det är ju långhelg! Herre, nästan så jag glömt. Visst är det härligt. 

The view

Ni är väl trötta på bilder på vår utsikt. Men det är inte jag. Jag kan inte tröttna. Magiskt ljus. Och speciellt nu när det är så ljust så länge. Magi. 


Dagarna nu är dimma. I morse var jag på jobbet 06.05. Smaka på den. Det är ändå rätt skönt att vara där tidigt. Fick massa gjort innan mina kollegor började droppa in. Samma procedur imorgon. Har massa jag måste få iväg innan helgen (Valborg OCH första maj).

Vi skulle spelat in pod idag. Men, ja, den blir lidande av våra upptagna liv. Så är det. Vad ska man göra. Ni lär inte missa när vi är tillbaka i alla fall. Promise!