Att träna

Kroppen, träning och kost är ett laddat ämne.

Jag älskar mat och stoppar i mig vad jag vill, när jag vill. Jag bryr mig inte om vikten (äger ingen våg) och mätte mig runt diverse kroppsdelar sist när vi hade livsstilsbarrometer på jobbet för ca fem år sen. Det är irrelevant.

I vinter har jag haft en dipp, en rätt rejäl dipp, inget jag har bloggat om, jag har faktiskt knappt pratat med J om det. Jag har känt mig off, trött och dassig. Trots E och J, trots nytt jobb och trots välmående familj. Det har varit jobbigt.

Jag köpte ett träningskort i januari och har kört lite på gymmet och nåt grupppass i veckan. Jag kände direkt vilken energi det gav mig och vilken skillnad det blev fort.

Jag har skrivit om det förut men tåls att upprepas. Jag tränar för att må bra, vara glad, för att vara en glad och peppig mamma, men också för att ha de absolut bästa fysiska förutsättningarna för ett livat liv med E. Stark nog för att kunna bära omkring på honom en hel dag, om han vill, utan att ha ont i kroppen. Och uthållig nog för att kunna springa en halv dag (absolut inte mer! Hö hö) i lekparken (när han nu vill det igen, snark!)

Nu när jag smugit igång så blir jag bara mer och mer sugen på att ta mig den tid som faktiskt behövs, vilket är lättare sagt än gjort med kid och kille som själv tränar fem dagar i veckan. Men jag behöver det för att må bra. Min kropp hänger ihop med min knopp.

Jag vet att alla har olika förutsättningar och behov. Detta är mitt.

Något rörigt kanske, men ni som läst ända hit har vunnit en kexhoklad, grattis!

Bra träning bara det här! Skillnad på första och sista bilden. Stor kille n!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: