Get up on the throne, that's where you belong

Ja, betyget idag på dagen då? Betydligt mycket bättre. Tacka vetja kollegor som står ut med mitt klag och följer med och köper nödgodis när det behövs. Ett barn på topphumör gör sitt (citerar en av pedagogerna på föris idag: "han är så go och glad!").


Jag misstänker att jag kanske hade någon liten snabb släng av PMS igår. Jag har aldrig lidit av det, aldrig. Men ja kanske det. I feel you all sisters out there som lever med PMS varje månad. 

När J kom hem från träningen idag och tog Elis nattning så passade jag på att gå ut en sväng. Frisk luft, ahhhhh! Speciellt efter en grå dag som idag. Luften var som utbytt. Så.himla.skönt! Tog svängen förbi pizzerian på hemvägen. 


Imorgon fredag, kortdag på jobbet, sen har jag bokat in 70 minuters ansiktsbehandling på Hudoteket. Friyay!

4 saker

1. Min cykel stod kvar på förskolan vilket innebär att jag måste hämta den för att åka till jobbet.


2. Det ösregnar. Regnjacka på. Regnjacka andas ungefär ingenting. Äh, jag tar på mig skjorta och kashmirtröja under, vill ju inte frysa. Resultat: lökar innan klockan 06.45.

3. Väntat på att en jacka ska komma in på hm.se. Kollat varje dag i två veckor. Förutom igår. Då dök den tydligen upp. Stenslut idag.

4. "Felet" med min telefon och hörlurarna = Linnman hade inte skruvat upp volymen, upptäckte jag nu. Undra vad verkstaden tänkte. (Ändå positivt att det inte var något fel).

Fyra typiskt "roliga" saker man kan uppleva en torsdagsmorgon. 

Gooood morgon TORSDAG! Jag känner mig mer hoppfull idag, efter gårdagens mood. Trots ytliga motgångar.

Tofs like a boss

Nä, idag går inte till historien som den bästa dagen direkt. Snarare som en sämre. Sista timmen på jobbetstängde jag in mig på jobbet, pluggade i hörlurarna och lyssnade på pod (samtidigt som jag nötade jobb såklart). Det var så skönt att bara sitta i mitt egna. 


Efter jobbet och hämtning av barnet åkte vi upp till A6 och hämtade min telefon som var färdig i verkstan. När vi åkte hem igen delade vi på en stor blueberry blast från naked juicebar. Jag och mitt barn. Light of my life. 

Nu är J iväg, dom spelar cupmatch, men han är inte med idag. Efter dom tre matcherna han spelade förra veckan blev det träning idag istället, men han är och kollar i alla fall.


Jag har skrivit ett långt inlägg som ligger som utkast. Jag vet inte om jag ska publicera, kan vara något för personligt. Men samtidigt kanske nödvändigt. Ja jag såg suga lite på det. Får känna hur allt känns imorgon.