2017

Last day. Sista dagen på 2017. Kändes som jag nyss gjorde en årsresumé för 2016. Denna gången ska jag inte göra en riktigt lika välarbetad resumé. Det orkar jag inte. Men lite saker jag kommer att ta med mig då:

- började på nytt jobb i januari (på tisdag har jag jobbat i ett år redan!) och vilken omstart efter föräldraledighet. Jag har inte ångrat en enda sekund att jag bytte. 

- började podda. Något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Hatar min röst. Men, Asp och jag dreamteam. Dock lite för upptagna med vardagslivet för att kunna fortsätta, tyvärr.

- åkte till Grekland med mitt barn. Livets semesterresa. Bara J som saknades, men jag och Elis hade det så bra. Och vilken kille att resa med. Bäst!

- blev gravid. Kickstartade hösten med ett positivt graviditetstest. 

- firat en tvååring. Min tvååring. Livets tvååring. Och firade två år som mamma. Omvälvande två år minst sagt. 

Sååå, annars har det int varit så lajbans, firat födelsedagar, skrattat, gråtit, ätit, sovit och så vidare. Lättare att visa på bild vad man har gjort. Bra år!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

God morgon lördag


Jag och Elis startade dagen med att gå till torget på väster. Dit gick jag alltid med mamma när jag var liten. Köpte mintkyssar i godishusvagnen. Sånt vill jag att Elis också ska ha och komma ihåg. "på lördagar gick jag och mamma alltid till torget och köpte blommor" (husvagnen har gått i graven). 

Well, vi köpte färska räkor och sex (!!!!) buketter med tulpaner. Yes, den döda granen är begraven så nu kör vi in med yttepytte lite vårfeeling. När vi kom hem åt jag frukost och Elis körde second breakfast. 

(null)

(null)

(null)

Toppade förmiddagen med nagelfix, kände mig värd fina naglar inför nytt år. 


Fredag

Idag sken solen! Haaaaalleluja! Den bara dök upp. Lagom till Elis hade somnat i vagnen. Så det var bara för Linnman att ställa sig och lapa, en snabbis iaf. Innan vi passade på att äta lunch, i lugn och ro, idag igen. 

(null)

(null)

Idag har vi dessutom slagit slag i saken. En sak vi gått länge och försökt värka fram en lösning på. Ett sånt beslut man helst vill att någon annan ska ta. Ena stunden känns det bra och i andra stunden bryter man ihop för att det känns hopplöst. Men. Nu är det gjort och det kommer bli bra. Återkommer om det om några dagar. 

Tänkte även återkomma med ett par nyårslöften jag funderat på. Alltså jag gillar inte ordet "nyårslöften" egentligen. Vill se det mer som förbättringsförslag, kanske. Haha.