Livet idag

Plus: jag har ätit en god semla.


Minus: jag har ätit en semla som gett mig ont i magen. Ovärt. Oklart dock om det är semlan eller det faktum att jag flängt runt hela staden idag på olika sätt, som framkallar ont.

Bild:

hänga på labb-låset för nya prover.


Middag: one-pot-pasta. Så smidigt. Och gott! Googla!

Tv: vad är det??

Elis: sjuk. Feber och ruskigt snorig. Kan det bli Linnmans första vabb imorgon? J går tillbaka till jobbet efter sin pappaledighet så nu får vi börja dela på det. Jag hoppas barnet får ordentligt med sömn så han är piggare imorgon. 

27/2 2017

Dagen då Linnman är nedbäddad och redo för natt innan kl 20.00. Jag har varit så otroligt trött idag. Kan ha somnat sittandes på jobbet förut. Oklart. Men sant. Hur en människa kan vara så här trött? Allsmäktige hen. Ge mig styrka! Huvudvärk har jag också. Och slut på alvedon. Yey! Happy day. En mobbe i toaletten innan 07 och huvudvärk och trötthet från hell resten av dagen. Kul!

Pricken över iet idag måste ändå vara när mamman kommer hem, känner på barnet, han känns lite varm. Mamman som är kall efter cykelturen hem? Äsch ta tempen. 38 grader. Ridå. 


Imorgon blir en bättre dag.

#hejdåpeppigaLinnman 

Ps. Inte preggo.

Måndag och grönt

Hej hej måndag, hej på dig måhåndag!


Idag går jag in i en ny vecka med en positiv feeling (trots mobil i toaletten så här på morgonkvisten). Frisk familj (J är bättre nu med), nystart på föris, vårkänslor trots regn, deltid på onsdag etc etc. Finns iofs mycket som kan gå fel men det går inte att tänka på det!

Jag blir sjukt peppad på vår när jag vårdar mina gröna bebisar hemma. Häromdagen planterade jag ett litet elefantöra i en mutti. Där trivs den bra. Nu ska den växa och bli stor och ståtlig som mamman. Och tulpaner sen. Vår vår vår!!


Go get yourselves en magisk måndag!