Livet

Jag börjar lipa när jag tittar på denna nedan. Vårt barn. Vårt friska, krya, pigga barn. Mitt barn som prompt SL sova med lampan tänd och med polisbilen. Vilken lycka han är. Och vilken tur vi har som har honom. Att han är den han är. Och att han är hel och ren. Jag börjar lipa när människor som inte hinner få barn innan livet tar slut. Där livet tar slut innan det typ börjat. Jag börjar lipa när tigern i life of Pi går in i djungeln utan att vända sig om och ta farväl. När e kollar på mig samtidigt och smäller  av det leendet och jag inser att han minsann inte ska in i djungeln. Att jag har haft turen att få honom.


Lipkväll. Konstigt inlägg det blev. Så jag tror det är dags att sova. Men annars har det varit en bra måndag!

Sista dagen

Nåja, semesterns absolut sista dag. Jag är faktiskt inte speciellt ledsen över det. Jag gillar rutiner och nystarter, och det ska bli kul att få jobba igen. Det enda jag har ångest över, det enda! Är Elis förskolestart och hösten med alla baciller och skit. Meeen det hör väl livet till. 


Idag ska jag sätta mig ner och printa upp hur jag vill jobba nu i höst. Jag kommer inte att jobba 100%, men jag ska räkna lite på hur jag ska lägga upp timmar etc beroende på procent. Men jag kör igång med en veckas heltid nu när J och Elis kör en vecka tillsammans.


Badhuset

Tjabba tjena hallå!I morse efter frullen (J fick ett sug efter pannkakor, mmmm) så kände vi för att aktivera oss. Så, in i bilen och mot badhuset. Elis körde direkt. Well, han kör ju inte all in. Respekt för vatten helt klart. Men det ser jag som nåt bra.


Så barnet badade, och jag försökte hålla mig borta från äckliga saker som flöt. 

Exempel på dagens poolfynd (och anledningar till varför jag inte gärna slänger mig i ett äventyrsbad):

- hår (standard)
- zucchini
- en sån prislapp som hänger på kläder
- en avklippt tånagel
- nåt oidentifierat flytande bomullsliknande knyte med hår och löv.

Meeen E gillade att bada, huvudsaken!

Om en stund kommer mamma och syster på fika. Sen blir det nog lite spontant kvällshäng med Asp och hennes J. Kul!