Hej hej hemskt mycket hej

Idag känner jag mig bakis. Sovit hela natten plus sovmorgon när J tog E. Ändå sinnestrött. Resan igår tog nog mer på krafterna än vad jag kände igår. Då körde jag bara, all in, utan att känna.


Men, varning för skryt, Elis är nog snudd på lika bra resesällskap som J. Om man bortser från ett spel i kön till incheckningen igår så delar dom. En 1,5-åring som bara hänger med. Nöjd, glad, nyfiken, lugn, exalterad och duktig. Jag är så sjukt stolt. Det är knappt så att jag pallar tre flyg och en bilresa hem från Gbg. 

Underlättade en del att vi hade en hel rad för oss själva på långa flighten. Så kunde E härja fritt (ingår såklart att "tappa" mat på golvet). Det var dessutom tomt bakom och framför. Dröm. Återigen värt ett lite högre pris på flygbiljett för att få lite bättre komfort.


Jag har fått mersmak både på värme och att resa med barn, så nu kollar vi på resa ihop med J när han går på semester om två veckor. Grekland kan vara snudd på lite för varmt nu i juli, så vi försöker att vidga våra vyer. Meeeen Grekland är alltid Grekland. Vi får se.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: