Antiparos

Idag har vi varit på Antiparos. Ett litet paradis ca 20 min med båt från Paros. Där spenderade vi ett par somrar när jag var tonåring, ni vet i tonåren där man spanade på greker, smysprang ute på kvällarna och hade semesterpojkvän. Det var tider. Det blev en nostalgitripp. Vi hälsade på Theologos, där vi bodde under dom tre veckorna vi var här dom gångerna. Det är så sjukt. Där hängde vi, med honom, som om det var förra året vi var här sist. 


Jag lämnade barn till mormorn och gick till stranden där vi brukade bada. Ahhhh! Jag gick fram och tillbaka. Tog ett litet spontandopp. Såg tillbaka till det året jag låg där och guppade (OBS! Guppade i vågorna, inget annat.....) med det årets semesterboyfriend. Memories. Det året hängde vi dessutom med ett gäng stockholmare som hade tagit sina lambos och porschar ner till Anti. Kul killar!

Well, bildspel!

När jag och E åkte tillbaka (lämnade mamma och A på Anti) så stod termometern på 35 grader i skuggan. 35! Orimligt varmt. Så när vi kom till hotellet tog vi ett bad i poolen. Den svalkade typ inte ens. I-landsproblem allan.


Nu blev det här långt. Solly! Imorgon åker vi hem igen. Wish us luck att det går lika bra som resan hit. Vi längtar hem till pappan och hemmet. Men inte till vädret, fy!

Tålamodet?

Mitt barn. Jag skulle aldrig skrutit om honom häromdagen. Karma är en bitch. Barnet.Somnar.ALDRIG!!!!! Han är svintrött, men vägrar somna! Jag har hållt på i 1,5 timme nu. EN OCH EN HALV TIMME! 


Jag skulle ätit gyros med mamma och hennes A här utanför vårt rum när E hade somnat. Jo tjena. Den lätte. Jag fick snällt äta en sval gyros. I sängen. I mörkret. Så sjukt glammigt och lyxigt. Här snackar vi en blötmjuk gyros och en burk Cola. Är det mammalivets lyxiga utlandsmiddag? Jag hade lätt kunnat dra en flaska cava nu. I ett svep.

Nä men seriöst. Tålamodet. Just nu känns det som att jag bara vill dra täcket över huvudet och somna. Låta honom sitta här med paddan. Det hade varit intressant att se hur länge han skulle palla? 

Kan det vara glassen han fick efter lunch? Jag vill alltid ha en förklaring till varför saker blir som dom blir. Glassen? Var vällsbadet för sent? Så han liksom gick över tröskeln från supertrött till pigg igen? Värmen? AC-kylan? VAD??


Well, jag kommer nog inte längre än så här nu. #kämpaLinnman

Update - medan jag skrev inlägget stängde pojk av paddan, la sig, och somnade. Halleluja! Nu har jag duschat och ska sova med. Tjipp!

Grekland oh Grekland

Jag har varit på ett par places i Grekland i mina dar. Paros skulle jag säga (tillsammans med Antiparos, lillaParos) är den mest grekiska jag varit i. Jag kan inte se mig mätt på gränderna vi går i. Trånga gränder med vita hus och blå dörrar. Massa grönt överallt. Idag såg vi starten till ett litet fikonträd, mitt i gatans stensättning. Hur coolt!? 


Visat ett par av dom här innan, men så fina! Tänk att bo i en liten lya här. Jag ska vinna på euro jackpot, ta med min lilla familj hit och öppna ett ställe där jag ska ta hand om alla katter. Catlady Linnman ska det heta. Ändå bra plan!