Tålamodet?

Mitt barn. Jag skulle aldrig skrutit om honom häromdagen. Karma är en bitch. Barnet.Somnar.ALDRIG!!!!! Han är svintrött, men vägrar somna! Jag har hållt på i 1,5 timme nu. EN OCH EN HALV TIMME! 


Jag skulle ätit gyros med mamma och hennes A här utanför vårt rum när E hade somnat. Jo tjena. Den lätte. Jag fick snällt äta en sval gyros. I sängen. I mörkret. Så sjukt glammigt och lyxigt. Här snackar vi en blötmjuk gyros och en burk Cola. Är det mammalivets lyxiga utlandsmiddag? Jag hade lätt kunnat dra en flaska cava nu. I ett svep.

Nä men seriöst. Tålamodet. Just nu känns det som att jag bara vill dra täcket över huvudet och somna. Låta honom sitta här med paddan. Det hade varit intressant att se hur länge han skulle palla? 

Kan det vara glassen han fick efter lunch? Jag vill alltid ha en förklaring till varför saker blir som dom blir. Glassen? Var vällsbadet för sent? Så han liksom gick över tröskeln från supertrött till pigg igen? Värmen? AC-kylan? VAD??


Well, jag kommer nog inte längre än så här nu. #kämpaLinnman

Update - medan jag skrev inlägget stängde pojk av paddan, la sig, och somnade. Halleluja! Nu har jag duschat och ska sova med. Tjipp!Kommentarer
Postat av: Sahar

Haha typiskt, som att han kände på sig att du beklagat dig😂😂 dååå minsann!! Ha det underbart!!

2017-06-29 @ 08:23:10
Postat av: Saga

Varför åt du kall mat i sängen i mörkret om han ändå inte ville sova? Skulle det inte varit lite enklare o trevligare att låta han vara uppe under middagen o sen testa o natta igen? Det är ju ändå semester? Skriver inte för att kritisera, finns säkert anledning till att du gjorde så. Tycker bara att många föräldrar är så nitiska med rutiner. Barnet kanske inte är trött kl 19 VARJE dag, pga är människa med olika känslor och behov. Säger inte att mitt sätt är bättre men kör mkt på "är det lätt så är det rätt". Särskilt nattningen. Börjar det spåra ur o barnet är klarvaket så gå upp en kvart, mys och läs el lek nåt lugnt sen testa igen. Sparar en hel del frustration.

Svar: Hej Saga! Tack för kommentar och tips. Jag åt kall mat i sängen för att jag var hungrig. Sen tror jag att jag kanske inte har varit tillräckligt flitig här för att ni ska veta att vi har, med råge, uteslutit rutiner denna veckan. Ett eller tre nap, hans val. Vi har passerat 19 alla kvällar innan vi lagt oss, passerat 22 till och med. När klockan gått över 22 och till och med jag börjar bli medvetslös så känner jag att det är läge att sova. Då är det inte aktuellt att ta upp en övertrött pojk och starta nåt, lugnt eller inte, jag tror inte på det helt enkelt. Jag tar det absolut inte som kritik för jag känner att det inte finns så mkt att kritisera :) hoppas du får en skön helg! Kram
Frida Linnman

2017-06-29 @ 21:43:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: