Morbror G

När pojk vaknar efter nap och ser att morbror G är där. Whot! Han trodde nog han drömde. Fick nypa sig i armen. Han älskar verkligen Gustav. Får han tag i min telefon vet han exakt hur han ringer upp G på facetime. Bara Gustav, ringer aldrig någon annan (okej mormorn rings upp när G inte svarar ibland). När G svarar så snackar E så mycket så man skulle kunna tro att han talar i tungor. Lycka!

jag hade lovat mig själv att inte snacka sjukdomar här idag. Meeen ämnet är nästan omöjligt att inte nudda vid när det typ är det enda som våra liv kretsar kring atm. E var alltså hemma idag. Vi befarar vattkoppor. Såg ett par små utslag igår, var ett par fler och något större igårkväll och fler och rödare idag. Så imorgon ska vi till VC för att se om dom kan säga. Tur han är på gott humör och har hittills sluppit feber. 


Hela den här sjukkarusellen har dessvärre stoppat podden även denna veckan. Buhuuuu! Men vi räknar med att göra en great comeback nästa vecka, ett fullproppat avsnitt med viktiga saker att prata om. Tänk vad mycket inspo vi hunnit samla på oss till dess.

Goooodnatt!Kommentarer
Postat av: Anonym

Köp hem sån kylsalva från Apoteket! Lika bra ha hemma... TIPS

Svar: Will do! Tack för tips 😘
Frida Linnman

2017-03-30 @ 23:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: