Nödgodiset

Allt för att få köpa godis. Och igår var det ju lillelördag. 58 spänn blev det godis för. Jag och min roomie på jobbet kände att vi behövde ett litet förråd med "energi" när vi behöver en liten extra kick. 


Och idag är det torsdag. Ska ju som sagt försöka få ihop den här dagen. Varit vaken med E typ hela natten, feber och förmodligen ont i örat, han tar sig för örat och gråter hela tiden. Snark på ännu en sjuka. J tar vaben idag, så hoppas vi att han är piggare imorgon. Känner jag mig rätt så lyckas jag nog ändå rådda ihop detta, jag brukar göra det. Blir svårt med en negativ inställning om att det inte kommer att gå. Har dessutom startat dagen med yoga så är så där lagom avslappnad och harmonisk, då ska det nog gå i lås.

På tal om träning. Dåligt med det nu. J har nya träningstider, vilket innebär att han inte är hemma förrän efter 20 och då tycker jag det är för sent. Och jag känner verkligen hur mitt humör påverkas när jag inte kan träna. Närmare till dippar och mindre energi. Min kropp behöver endorfinerna och styrkan för att må bra. Och kropp och knopp hänger ju ihop. Skitsvårt! Men idag fick jag iaf ett pass gjort, innan jobbet. Kanske är det jag får satsa på. Innan-jobbet-träningen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: