Hitta peppen

Idag peppade jag igång dagen med ett nytt avsnitt av Skäringer & Mannheimers pod. Vilken klasspod, på riktigt! Nu snackar vi en pod i min smak, den är näääästan lika bra som min och Asps, nästan. Ni hör ju. Jag blir podsugen, asp!!


Avsnittet la i alla fall lite ribban för dagen. 

Heldag på kontoret idag, det behövdes. Hämtade en glad E på föris, det behövdes. Kirrade en liten surprise till kompisar, det behövdes. Det känns skönt att kunna bidra på något vis. Sen fick jag hänga med Asp och våra demonbarn en sväng. Asp hade bakat en ruskigt drömmig kladdkaka, nån specialare, tror den hette typ Frödinge? Riktigt god var den i alla fall. Det behövdes.

Så, där står jag och byter blöja. E kan verkligen fånga ögonblicken. Han är en talang ser ni ju.


Nu ska vi reka lite resa innan läggdags. Tjillevippen!

Energinivå - 0

Mycket neggo här nu, men sånt är livet. 


Sen förra veckan har E dränerat mig (mest jag som fått ta detta) med extrema raseriutbrott. Något om dagen. Det är som att djävulen tar plats i hans kropp, huserar där 20-30 minuter, innan han försvinner igen, och gör mitt barn "vanligt". 

Vad händer???

Varför blir mitt barn så vansinnigt arg och ledsen? Jag har aldrig varit med om något liknande. 

Det kan triggas igång av att jag tar av honom en tröja till exempel. Sen är vi igång. 

Inget som hjälper eller tröstar. Jag kan bara sitta bredvid och titta på, och vänta på att han själv ska lugna ner sig. Han är så arg och ledsen så han spänner hela kroppen så att han blir röd i ansiktet och dyngsvettig. Vilket i sin tur innebär att han efteråt blir helt slut. Helt slut.

Usch nu blev det mycket text, men det tar så mycket energi och det gör mig så ledsen och hjälplös. Jag känner mig så misslyckad som mamma. Igen. 

Imorgon ska bvc ringa i alla fall, jag måste lufta med nåt proffs.

Until next time ....

Beemoo easy fly sulky

Nu har vi beställt vagn. SnålOve kom fram när vi funderade på Babyzenen. Den är optimal till resande och var skön att köra. Men. Vi ska fortfarande ha buggan som vår "huvudvagn" och då känns 4 papp saftigt för en extravagn. 


Vi rekade läget på nätet, läste recensioner etc. Utbudet är ju gigantiskt! Men tillslut föll valet på en Beemoo. 

Denna tror jag kommer fylla våra vagnbehov när vi är på resande fot. Kostade dessutom mer än hälften av vad en yoyo går på. Dom pengarna emellan lägger vi på semesterresan. Fiffiga va!?