5 av 5 toasts

Idag har vi varit ute prick hela dagen. Prick hela. L.A.J.V.E.T. Det är tur att vi kan hänga i pappas trädgård när vi vill, för det känns inte snällt mot Elis när han måste gräva grus i vår dörrmatta #betongbarn


Pojk däckade som en full 14-åring innan klockan var 19 och nu kollar jag och J på ett program om bland annat en peniskonstnär. Mjorå. Imorgon jobbar J igen så jag och E har hela dagen för oss själva. Det är marknadshelg (och lön) så det är full rulle på stan (dvs. vi ska nog undvika den). På kvällen sen har jag och J datenight. Hoppsan Kerstin. När hände det senast? September kanske? Skämmes på oss!

Och den, den där upp är ju olagligt fin! FIN! Finast i världen! Speciellt i tofs.

Lista och solkräm

Idag vaknade E olagligt tidigt, igen. Dealen var att klockan skulle gått förbi 05.59 (allt efter det är sovmorgon!) meeeen det hade den inte gjort. 05.34. Det är orimligt, som Kirsti skulle sagt.
Näää! Jag passar på att börja skriva lista inför resan. Det är en månad kvar idag. Och det är mycket som ska med. Tur att vi får ha med oss 23 kg var, jag och E. Otur bara att jag bara kommer kunna hantera en väska. Well.

Passat på att beställa solkräm också, till oss alla tre. Det är ju en vetenskap det här med solkräm, när man börjar läsa. Alla skyddar ju, men det känns onödigt att ha en kräm (speciellt på E) som innebär en kemisk reaktion på huden som kan bidra till snabbare åldrande i huden och som dessutom innehåller en del hormonstörande ämnen. 

Denna fick det bli till E och en med spf 30 till oss andra två.


Nu - frukost!

Lillelördag och HELG

Slängt av mig jeans och bh för denna veckan. Nu är det heeeeelg! - jag klockan 13.30.


Den goa helgkänslan fick sig dock en spark i baken förut och blev en riktigt rutten feeling istället. Livet är så orättvist och man vill bara kasta iväg all skit nånstans där det inte kan göra nån skada. Skit är det. 

Ni fixar det!

Inatt sover E mellan oss och jag ska snusa honom i nacken så mycket jag bara kan.

Nya tag imorgon. Då har vi roliga plans. Stay tuned!