Energinivå - 0

Mycket neggo här nu, men sånt är livet. 


Sen förra veckan har E dränerat mig (mest jag som fått ta detta) med extrema raseriutbrott. Något om dagen. Det är som att djävulen tar plats i hans kropp, huserar där 20-30 minuter, innan han försvinner igen, och gör mitt barn "vanligt". 

Vad händer???

Varför blir mitt barn så vansinnigt arg och ledsen? Jag har aldrig varit med om något liknande. 

Det kan triggas igång av att jag tar av honom en tröja till exempel. Sen är vi igång. 

Inget som hjälper eller tröstar. Jag kan bara sitta bredvid och titta på, och vänta på att han själv ska lugna ner sig. Han är så arg och ledsen så han spänner hela kroppen så att han blir röd i ansiktet och dyngsvettig. Vilket i sin tur innebär att han efteråt blir helt slut. Helt slut.

Usch nu blev det mycket text, men det tar så mycket energi och det gör mig så ledsen och hjälplös. Jag känner mig så misslyckad som mamma. Igen. 

Imorgon ska bvc ringa i alla fall, jag måste lufta med nåt proffs.

Until next time ....Kommentarer
Postat av: Emmationell

Vill gärna tipsa om boken 'Explosiva barn', och att även läsa lite på 1177 (om du inte redan hittat till den här infon då): https://www.1177.se/Jamtland-Harjedalen/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Barn-och-unga-som-latt-far-utbrott/

Svar: Tack för tips 😘
Frida Linnman

2017-05-30 @ 21:13:39
Postat av: Alexandra

Ja tänk vad många gånger man känner sig värdelös som mamma och i mitt fall har det bara gått 1 år.. självförtroendet hamnar på botten rätt ofta.. suck!
Sigge drabbades av nattskräck för ett tag sedan, eller det skedde även dagtid. Han gallskrek i panik flera gånger varje dygn (ca 20-40min/gång) i ca 3-4 dygn. Jag var helt slut och det var betydligt värre än när han var liten och hade kolik, då visste jag åtminstone att det var magen han hade ont i..

Kämpa på :)

Svar: Usch ja det är inte kul! Och som du säger, då visste man ju oftast varför dom var ledsna (nu hade inte E kolik, så jag ska inte klaga), men nu. Nu vet nog knappt Elis varför han blir så arg. Vi får hålla ihop, vi slitna mammor 😅😘
Frida Linnman

2017-05-31 @ 09:49:11
URL: http://alny.blogg.se
Postat av: Linda

Usch va jobbigt för er båda. ❤

Svar: 😘
Frida Linnman

2017-05-31 @ 10:42:56
Postat av: Lisa

Kramar i massor❤️

Svar: ❤️
Frida Linnman

2017-06-01 @ 13:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: