Lista och solkräm

Idag vaknade E olagligt tidigt, igen. Dealen var att klockan skulle gått förbi 05.59 (allt efter det är sovmorgon!) meeeen det hade den inte gjort. 05.34. Det är orimligt, som Kirsti skulle sagt.
Näää! Jag passar på att börja skriva lista inför resan. Det är en månad kvar idag. Och det är mycket som ska med. Tur att vi får ha med oss 23 kg var, jag och E. Otur bara att jag bara kommer kunna hantera en väska. Well.

Passat på att beställa solkräm också, till oss alla tre. Det är ju en vetenskap det här med solkräm, när man börjar läsa. Alla skyddar ju, men det känns onödigt att ha en kräm (speciellt på E) som innebär en kemisk reaktion på huden som kan bidra till snabbare åldrande i huden och som dessutom innehåller en del hormonstörande ämnen. 

Denna fick det bli till E och en med spf 30 till oss andra två.


Nu - frukost!Kommentarer
Postat av: Ida

Vet inte om han äter burkmat längre men tips är i så fall att packa med det (kanske du redan hade tänkt ;) Vi har verkligen inte alls hittat det ens på charterorter och om det fanns kostade de typ 50 spänn styck. Hoppas ni får en härlig resa ☀️

Svar: Tack för tips! Funderat lver det här med mat och känns dumt att riskera att stå helt utan mat OM det inte skulle passa honom med gyros typ. Nä, drar med ett par burkar, supert! 😘
Frida Linnman

2017-05-31 @ 17:10:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: