Hej från vab-stuga

Vad har ni gjort idag? Har ni gjort tampongsoppa på låtsasspis? Gömt er från osynliga farbröder, i en koja i sängen? Sovit 1,5 timme mitt på dagen? Kollat på bajsfilmen fyra ggr? (Bajsfilmen by the way, så himla bra! Finns på svt play, tips!)

Well, det har jag gjort. Jag och Elis. Det var så skönt att ha honom hemma idag. Han har verkligen pendlat i humör och hälsotillstånd. Vi får se hur natten blir, om vi ska ha honom hemma även imorgon. Jag tycker inte att det skadar att hålla honom hemma en extra dag, just to be safe, att han orkar med en dag i full fart på dagis. För hans och för hans kompisars skull. Vi får se. 

(null)

(null)

Jag har haft huvudvärk hela dagen idag, och svid i halsen, är väl på g att få samma. Kändes ju som jag var på väg förra (eller förrförra?) veckan, men det blev liksom inget av det. Bättre att få det och bli av med det istället. Slippa gå runt och må lite halvdant. Jag sov i alla fall så sjukt gott när vi tog dagens nap förut, vaknade av det rann dreggel på kudden.... mmmm bra sovbetyg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: