Fem saker om Elis

Det var längesen jag körde en liten lista över Elis. Ambitiöst att lägga upp första årets alla månader. Nu, inte så ambitiös. Här kommer lite fun facts

- somnar numer i sin säng sen vi tog bort ena sidan på spjälsängen, sover där hela natten. Tack Gud för att vi kom på att vi kunde göra så!

- otålig som sin mamma. Saker ska hända NU! Tänk att jag först nu förstår vad J hela tiden menar att jag beter mig. Hihihihi.

- älskar blodpudding, även det från moi. Äntligen någon mer än jag som gillart där hemma. 

- säger nu oftast till när han behöver gå på toaletten. 

- är fortfarande morgonpigg, nu är vi glada om vi får sova till 07 en lördag. Tänk vad man värdesätter saker olika nu vs. tiden innan kid. 

- favorit på tv just nu: norska labyrint. Mmmm precis så.

- han äger mig och J. Bossar runt med oss som en lillchef. "Mamma här och pappa där."

Sååå nu har ni lite knas på Elis för tillfället. 

(null)

Jo, han ser spöken också. En farbror. Ändå lite spännande!
 

Tradera

Nu ligger det inne ett par grejer på Tradera. Fina saker som jag dessvärre inte använder. Jag tycker det så svårt att lägga ut där. Vilka priser? Kollar jag på andras så skiljer det så mycket i pris. Jag tar säkert både över- och/eller underpris. Men men, får jag det inte sålt så var är det väl inte meningen helt enkelt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Här kan ni hitta annonserna.

Nu ska jag sova och hoppas på att dom envisa känningarna i halsen försvinner. Hatar att det aldrig bryter ut, det bara kommer och går. Sjukt onödigt!

Måndagen 30/10

Hejsan hoppsan hallå!

Ny vecka och snaaaart ny månad. Jag känner ändå novemberpeppen. Månaden när mitt barn blir 2 år! Kalas! Vi har dessutom en del annat kul i kalendern. Lite snö fram till första advent så är Linnman nöjd.

Igår fick jag ett ryck och rensade i min garderob. Ut med sommarkläderna i förrådet och in med mina stickade tröjor. Rensade även ut en del som jag ska skänka bort och en del jag ska sälja. Det ska ut på Tradera idag. Håll utkik, det blir lite Michael Kors, Gucci och Ralph Lauren bland annat. 

Och idag då, jobb, hämtning av barn, inte min hämtdag men farfarn är iväg idag så jag får den äran! Och ikväll ska jag och J på livets första föräldramöte, ihhh! Så himla spännande! 

(null)

(null)

Igårkväll krockade två bilar utanför oss, fatta lyckan hos Elis när det stod en brandbil precis nedanför vårt fönster. Han kunde nästan tagit på den. Och se sen, Elis pumpa! Vilka talanger.