Hostan då

Trött mamma som skriver detta. Efter dom här nätterna med Elis hosta inser man att man kanske inte alltid är så himla trött som man tror, de nätterna utan hosta. Idag är jag trött. Och Elis. Usch. Stackars. Snart dags för nap, och jag hoppas han sover precis så mycket som han behöver, utan störig hosta.

(null)

(null)

(null)

Om en stund kommer våra bästisar hit på fika. Dom är hemma över helgen och det var så längesen vi sågs nu så det ska bli så mysigt. Förhoppningsvis har Elis sovit en sväng och är pigg för lek med efterlängtad kompis.

Efter fikabesök ska vi träffa Asp & co för mer lek! Vi har plans för utflykt och ev grillning meeen prognosen säger regn så vi kanske får grilla hemma på spisen. Ska bli kul att hänga allihopa, det var också lite för längesen! Vi har en del att gå igenom vet jag i alla fall. 

Så en dag full med kompisar, det kan ju bara ladda på energidepåerna. Eller nåt. 


Kommentarer
Postat av: meh.blo.gg

Jobbig hosta, jag har precis blivit av med min

2017-10-22 @ 10:39:42
URL: http://meh.blo.gg/
Postat av: Amanda

Håller helt med om tröttheten, ingenting om man jämför med när de var spädisar aaah, men man blir påmind ibland efter sena kvällar eller sjukdom hos de små...! Och så går man i tankarna på en till liten, ångrar mig ibland haha ;)

Svar: Haha ja jag håller med! Tänk att man har förträngt dom vakna nätterna ändå, med tanke på hur trött man var då, kanske därför haha ! Hoppas på bättre tider här snart!
Frida Linnman

2017-10-22 @ 12:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: