Jobbig lördag

God morgon! Nu har Linnman precis vaknat, halv nio, men egentligen halv tio. En sovmorgon som jag behövde. En re-start. Omstart. Lördagen var i jobbigaste laget. Vi hade en bra lördag och gjorde saker som vi tycker om med människor vi älskar. Men, jag var ändå ensam med E, och det tog igår musten ur mig. 

Han är så tålamodsprövande just nu. Det tar oss ca tre timmar (nypa salt) att få på honom kläder, man får slita på honom kläderna när han skriker, ålar, springer, asgarvar och så vidare. Han är allmänt nivå grinigare, vilket innebär glad kille men med ett par inslag för många, av grinighet (oklart nu hur den meningen blev). 

Jag kände mig som en så sjukt kass mamma när min stubin var så kort så jag var på g att explodera så många gånger. Så ska man väl inte behöva känna gentemot sitt barn? Så då var jag ledsen över det. 

Well som tur var somnade han snabbt igår, efter mysig läggning och J kom hem med den hämtmat jag önskade mest. J skulle hängt med kompisar men stannade hemma hos mig. Då började vi kika på ny serie, stranger things. 

(null)

(null)

(null)

Kollade på unga mammor och kände mig ännu mer idiotisk. Att klaga på ett barn när andra har tre att ensam ta hand om. 


Kommentarer
Postat av: Linda

Åh hög igenkänning på detta. Min son är ett litet mönster emellanåt. Läs jämt typ. Men nej du har rätt till dina känslor, det är jobbigt och motigt att uppfostra små barn till vettiga individer!
Btw så såg jag er igår på badhuset, blev allt lite starstrucked! 😅
Ha en härlig söndag!

Svar: Visst är det tålamodsprövande? Helt galet! Men man får väl tänka att det kunde ha varit värre 😅 men du har rätt, vi har rätt till våra känslor! Men vad säger du om badhuset!? Vad kul, nästa gång måste du ju säga hej! 😃 hoppas ni har en fin söndag också!
Frida Linnman

2017-10-29 @ 12:59:49
Postat av: Linda

Hehe ja tack gode gud att man bara har en att ta hand om 😅 jag/vi är i först a gruppen småbarnssim, snark på tiden, så det var för jag såg er 😅

Svar: Ja ibland känns det som att ett barn räcker gott och väl 🙈 jaha vad kul! Visst är det roligt? Vi kör tvåan igen, körde den nu i omgången före denna, men trean var först från två år, så vi håller igång i tvåan. Då ses vi framöver 😊👍🏽
Frida Linnman

2017-10-29 @ 20:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: