Torsdagen blev fredag

Vilken magisk höstdag det har varit idag. Sol, klarblå himmel, frisk luft och så vidare. Kryddade till det med en lunchdejt med min Asp. Love her! Och Love pizzan vi åt på Stuk. Så mycket ost. Då är jag hemma!

Mjorå utsikten från mitt kontor, den går inte av för hackor.


Efter lunchen fick jag feeling och tog lite spontant semester imorgon. Låg i fas på jobbet och kände att jag kunde unna mig det.

Update:
Visste nog att jag skulle få nån typ av reaktion på min tidigare text här (att jag då ska vara ledig men lämna E på föris). Och jag lyckades radera kommentar i all hast så byter ut tidigare text mot lite allmän info tänkte jag. Enligt kommunen (Jönköping då) så får barnet utnyttja sin förisplats om förälder är ledig någon enstaka dag, om man kommer överrens med förskolan. Jag har koll på vad som gäller. Men tack ändå för omtanke. Länkar till hemsidan här nere, mkt bra info!


God natt!

Jönköpings kommuns text om allmän förskola


Kommentarer
Postat av: Linda

Fasen va bra att veta! Då behöver man inte smyga runt med glajjor och stor hatt! ;) tack för infon!

Svar: Är ni överrens ska du inte behöva gömma dig ;)
Frida Linnman

2017-10-20 @ 12:11:48
Postat av: Linda

Visste inte ens att det var tillåtet att komma överens, haha. Däremot tror jag inte att det är några problem på vår fsk,de tyckte att jag minsann kunde lämna tidigare än vad jag gör när jag jobbar kväll 😂

Svar: Det verkar vara såna skillnader beroende på förskola. Men alltid bra att veta vad man har för rättigheter och skyldigheter, jag är rätt dålig på sånt 😂😂
Frida Linnman

2017-10-20 @ 19:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: