Torsdag på turné

Äntligen ligger jag nerbäddad. Jag har längtat efter sängen sen jag gick upp i morse. True. Men! Jag har haft en bra dag, trots sänglängtan. Varit då i Linköping hela dagen. Jag blir dock lite koko i huvudet av att sitta, inomhus, hela dagen, och lyssna. Jag är inte bygd för det. Det kan vara hur intressanta saker som helst. Men jag klarar inte det. 


Så, när jag klev ur bilen hemma, innan jag skulle iväg igen, så snörade jag på mig mina Nike och tog en promenad. Ahhhhhh! Och nu har jag packat väskan så jag kickar igång fredagen imorgon med ett pass på gymmet. Bara måste!

Magi.


Nu har jag avslutat denna späckade torsdag med en lång dejt och afternoontea med vänner. Mysigt! Får lite mer höstkänsla, i like.

Hej!

Brittsommar

Vad hände med vädret? Det blev ju sommar igen. I slutet på september. Bättre sent än aldrig!? Vi tog en cykeltur när jag hade hämtat Elis, cyklade och kollade på två byggarbetsplatser (spåntning på nära håll, så ballt!) och cyklade runt rocksjön. Stannade en sväng på stranden också, men den blev kortvarig när Elis tyckte att man kan plaska lika mycket i vattnet med sneakers som med stövlar.

Imorgon ska jag iväg med jobbet då, heldag i Linköping. Efter det så är planen afternoontea med vänner. Myz!


En vecka med mycket häng med vänner, det gillar jag. Och behöver. 

Babyshower!!

Min sk. sconesbjudning var en babyshower! Vår fina F ska ha bebis alldeles strax. Men efter en speciell graviditet med en overklig vardag tillsammans med storebror to be, så har det inte riktigt varit så mkt bebis- eller mammafokus. Det tyckte vi att hon skulle få idag. Surprise, blöjtårta, massa fika och häng med hela vår fina mammagrupp! Det var så längesen vi kunde träffas allihopa så att vi fick ihop detta nu på mindre än en vecka är magiskt! 


F blev så överraskad och glad! 

Idag var det två nya medlemmar i klanen som var med. Så himla häftigt att vi nu är åtta mammor, tio barn och två till on the way. Helt galet! Nyss satt vi hos Anna första gången, med varsitt litet knyte och är det liksom omgång två på hälften av oss. 

Nu har jag diskat all disk, såååå skönt! Och duschat. Elis var med hela kvällen då eftersom att J var iväg (dom vann hela cupen, andra året i rad, Jippie). E älskade älskade älskade bebisarna, han var helt exalterad. Sen slocknade han på två röda så snart alla hade gått hem. Han är så duktig som är så mysig trots att han är trött.


Nu ska Linnman sova, imorgon kör vi onsdag, igen.