Saturyay och mammas födelsedag

Idag säger vi hipp hurra till min mamma som fyller år. Vi säger grattis även till Js mamma som också fyller år. Kul va!? Mammorna fyller år på samma dag. 


Jag och E har bjudit mamma och min lillebror på räkmacka på Erikshjälpen nu på förmiddagen. Efter veckans sim. Och nu ligger jag och pojk och vilar hemma. Om en stund ska vi iväg och äta lunch med Js mamma och pappa. 

Det är riktigt trist väder idag, så vi får se om jag och E åker och kollar på Js match i eftermiddag. We'll see. Ändå skönt med frisk luft. Well Well. 

Imorgon är det fredag!

Hej från hotellsäng! 


Trött Linnman nu efter en lång dag. Jag är en människa som har problem med att sitta och lyssna. Det kan vara precis vad som helst. Allt från prat om maskar till nåt jag tycker är sjukt intressant (maskar, not so much), så kan jag inte sitta och lyssna för länge utan att bli så sjukt trött. Men! Idag. Det var bara en liten stund direkt efter lunch där jag kände att "blundar jag nu så somnar jag". Resten av dagen har gått fint! Måste ändå var ett bra betyg på upplägg av kurs. 

Efter en hel dags stillasittande tog vi promenaden tillbaka till hotellet. Väl där mötte jag upp min finaste Anna. Ja, som ni vet, längesen vi sågs, men det kändes som igår. Älskar henne!

Min dag på instastory. 


Imorgon kör vi samma race! Fast direkt efter drar vi till Arlanda och flyger hem. Skönt att komma hem. Men väldigt skönt att bo lite på hotell också. Om man får säga så. 

Föris

Har jag sagt hur nöjda vi är med förskolan som vi valde till Elis? Jaaaa det har jag ju. 


Igår fick jag bilden här nere. Elis sov knappt natten till igår så när jag messade och frågade om han orkade med föris så fick jag den bilden tillbaka. Jag älskar engagerade pedagoger som inte bara jobbar för att ta hand om barn, men som också är måna om att föräldrar ska vara lugna och känna sig trygga med sitt barn där, hos dom. Allt hänger ihop. Är jag trygg med pedagogerna så känner Elis det och blir själv bekväm. Är Elis nöjd och glad i dom så känner jag det och blir trygg.

Vet inte vad som är sötast här!? Frippen? Mössan? Den för stora polisuniformen? Eller hur nöjd han är? Orkar inte. Lite lik Emil i Lönneberga va!?