Babyshower!!

Min sk. sconesbjudning var en babyshower! Vår fina F ska ha bebis alldeles strax. Men efter en speciell graviditet med en overklig vardag tillsammans med storebror to be, så har det inte riktigt varit så mkt bebis- eller mammafokus. Det tyckte vi att hon skulle få idag. Surprise, blöjtårta, massa fika och häng med hela vår fina mammagrupp! Det var så längesen vi kunde träffas allihopa så att vi fick ihop detta nu på mindre än en vecka är magiskt! 


F blev så överraskad och glad! 

Idag var det två nya medlemmar i klanen som var med. Så himla häftigt att vi nu är åtta mammor, tio barn och två till on the way. Helt galet! Nyss satt vi hos Anna första gången, med varsitt litet knyte och är det liksom omgång två på hälften av oss. 

Nu har jag diskat all disk, såååå skönt! Och duschat. Elis var med hela kvällen då eftersom att J var iväg (dom vann hela cupen, andra året i rad, Jippie). E älskade älskade älskade bebisarna, han var helt exalterad. Sen slocknade han på två röda så snart alla hade gått hem. Han är så duktig som är så mysig trots att han är trött.


Nu ska Linnman sova, imorgon kör vi onsdag, igen. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: