Photo bomb

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Asp förevigade kanonkulan igår. En kanonkula som, enligt min barnmorska, ligger i knät på mig nu. Well, jag är väldigt glad att Asp fick med magen på massa fina pics.

Så var vi då hos barnmorskan i morse. Hela familjen. Väga, mäta och lyssna. Allt såg bra ut och lät bra. Jag har fått lite stress över storleken på denna bebisen. Eftersom Elis var stor så är ju sannolikheten rätt stor att denna bebis inte är minimal heller, kolla bara hur stor magen är. Det gör mig lite nervös och stressad. Mest pga epilepsin. Jag ser framför mig vilken kraftansträngning det kommer innebära om bebisen är närmare 5 kg. Och jag löser säkert det, men det är ett stressmoment för mig och det känns inte som något jag behöver. Well, nytt besök om två veckor och då även, förhoppningsvis träff med läkare för bedömning. Om nu bebisen inte kommer innan, men det är väl högst otroligt.

Obs

Idag sportar Linnman en riktigt usel preggodag. 

- trött på att inte ha sovit en hel natt sen stenåldern.

- trött på att mitt barn tycker det är lagom att bara sova till ca 05.30.

- trött på att inte ha ett enda klädesplagg som sitter skönt eller snyggt. Stoppad korv eller stor som ett hus. Pest eller kolera. 

- trött på att få skavsår varje gång jag haft bh.

- trött på mitt hår, att jag skulle boka tid hos frisören idag och så har hon ingen tid kommande veckan. (Lite det som fick bägaren att rinna över).

- trött på att ständigt plocka saker, överallt. Städade igår. Samma kaos idag som innan städningen. 

- noll matinspiration.

Och så vidare.

Vill inte klaga här, hatar själv klag. Men idag vet min trötthet på detta inga gränser. Redan gråtit två gånger idag.

(null)

Längtet efter att bebis är ute, att kunna ligga på mage, sommaren och ljusare hårfärg etc........ det går inte att förklara hur stort det längtet är.

Nästa inlägg lovar jag att vara mer pepp, nu ska jag sova, kanske vaknar som en ny härlig människa då. 

Over and out.

MAMMALEDIG!!

Hejsan hoppsan fallerallera! 

Hur många har misstänkt att uteblivna inlägg här varit likamed bebis? Upp med en hand!

Well. Ingen bebis. Still in tummy.

Jobb däremot. Harrejesus. Veckan har varit kaos. No more comments. Låt oss bara säga att jag gick ut från jobbet både i indianhopp och släpandes på backen typ. 

Men nu är jag MAMMALEDIG! Igen! Overkligt!

Vi skulle ut på dejt idag egentligen, men min mamma fick förhinder så vi har kört tacofredag, ananas, magnum intense, stora kinapuffar och cola zero hemma istället. Fy fan vad gott!

(null)